Osprey Mens Archeon 45

Osprey Mens Archeon 45

Slidstærk og miljøvenlig 45-liters vandrerygsæk i genanvendt nylon med Osprey’s ventilerede og velsiddende AirScape-bæresystem. Et oplagt valg til alskens vandreture, med rigeligt støtte og plads til tungere oppakning.
2.399,00 kr.
Farve: Grøn (HAYBALE GREEN)
Størrelse
Beskrivelse

Slidstærk og miljøvenlig 45-liters vandrerygsæk i genanvendt nylon med Osprey’s ventilerede og velsiddende AirScape-bæresystem. Et oplagt valg til alskens vandreture, med rigeligt støtte og plads til tungere oppakning.

"Robust" og "skånsom" er nøgleord ved den nye Osprey Archeon 45. Rygsækken er konstrueret i 100 % genanvendt 1880-denier nylon, der har imponerende høj slidstyrke. Det forlænger både rygsækkens levetid signifikant, samtidig med at det reducerer dens miljøpåvirkning. Rygsækken støttes af en stærk aluminiumsramme og der er anvendt ekstra store YKK-lynlåse i produktionen. Kort sagt, så er Archeon 45 fremstillet til at tjene dig trofast i mange, mange år.

Rygpanelet udgøres af Osprey’s velkendte AirScape-system, der øger luftgennemstrømmen og giver god ventilation, samtidig med, at rygsækken sidder komfortabelt på ryggen. Rygstykket kan tilpasses din ryglængde, så du kan opnå den suveræne bærekomfort, der har været Opspreys varemærke siden de sendte deres første rygsække på markedet i 1974.

Rygsækkens top-låg er aftageligt, og på ydersiden findes hoftebæltelommer, sidelommer til vanddunke samt ekstra remme til at spænde grej på siderne af rygsækken.

Tasken har en vandafvisende overfladebehandling, der er fri for PFC-stoffer, og der følger også et regnslag med - fremstillet i genbrugsmaterialer, naturligvis.

Osprey Archeon 45 er en slidstærk all-arounder, der fremstillet med ekstra tanke på bæredygtighed. Den er skabt til at være en pålidelig og komfortabel tur-makker, der kan følge dig i tykt og tyndt  i rigtig mange år.

Osprey Archeon

Archeon er de amerikanske rygsæk-eksperters seneste tilføjelse til deres i forvejen imponerende kollektion af velkonstruerede vandrerygsække. Med særlig vægt på bæredygtighed, et velsiddende bæresystem, lang produktlevetid, og et enkelt design med fokus på de essentielle funktioner, er Archeon klar til at udforske bjergkæder og naturlandskaber verden over.

Detaljer
Detaljer
"Flydende" toplåg, der kan hæve eller sænkes efter behov
AirScape-rygstykke, der sidder tæt til ryggen, men stadig sørger for udmærket ventilation
Ekstra store, slidstærke YKK-lynlåse
Elastisk sidelomme til vandflaske
Fæster til isøkse eller vandrestave
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Kompressionsremme på siderne
Lynlåslommer på hoftebæltet
Regnslag inkluderet
Slidstærke metalspænder, der reducerer nødvendigheden for reperationer
To lynlåslommer i toplåget
Materialer
Materialer
Flourcarbon-fri imprægnering
100 % genanvendt nylon
Vægt
Vægt:
1990 gram
Varenummer:39904
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden