Osprey Womens Renn 50

Let alsidig vandrerygsæk til kvinder. Udstyret med et komfortabelt, ventileret bæresystem, der gør den til et rigtig godt valg til backpacking- og vandreture. En prisstærk allrounder.
1.499,00 kr.
1.049,00 kr.
Farve: Grå (CINDER GREY)
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse

Let alsidig vandrerygsæk til kvinder. Udstyret med et komfortabelt, ventileret bæresystem, der gør den til et rigtig godt valg til backpacking- og vandreture. En prisstærk allrounder.

Osprey Womens Renn 50 er en let og simpel vandrerygsæk, der trods den lave vægt og flotte pris stadig har stadig alle de nødvendige features og rigtig god bærekomfort. Med en vægt på 1,6 kg og et komfortabelt, ventileret bæresystem, vil Osprey Renn 50 være et godt valg til kortere vandreture med telt eller længere hytte-til-hytte-ture. 50 liter vil også kunne bruges til backpacking, hvis man forstår at pakke småt, men det er især på vandreture med let oppakning, Osprey Renn 50 excellerer. Ryglængden kan justeres, så rygsækken kan komme til at sidde optimalt på de fleste kropstyper og -størrelser, og rygsækken er udstyret med alle de nødvendige lommer og detaljer, samt et regnslag, der holder oppakningen tør i dårligt vejr. En let, komfortabel og alsidig vandrerygsæk til weekendture, hytte-til-hytte-ture og folk, der forstår at pakke let og kompakt til længere ture.

Detaljer
Detaljer
50 liter
Detaljer
Aftagelige bærestropper til liggeunderlag
AirSpeed™-bæresystem, der giver god luft til ryggen
Bæresystemet er tilpasset den kvindelige anatomi
Elastik-sidelommer
Forberedt til drikkesystem
Justerbar ryglængde
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Kompressionsremme på siderne
Lynlåslomme i toplåget
Lynlåslommer på hoftebæltet
Regnslag inkluderet
Todelt hovedrum med lynlåsadgang i bunden
Materialer
Materialer
600 denier polyester
Vægt
Vægt:
1500 gram
Varenummer:38807001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden