Rygsække

Find rygsække til vandreture, rejser, sport eller hverdag. Du får et bredt udvalg af små og store rygsække til alle behov. Se rygsækkene her.
Rygsække
Find rygsække til vandreture, rejser, sport eller hverdag. Du får et bredt udvalg af små og store rygsække til alle behov. Se rygsækkene her.
The North Face
## Rygsække til rejse og hverdag

Her på siden finder du vandrerygsække, tekniske rygsække til klatring og trekking, cykelrygsække samt hverdags- og skolerygsække. Du finder også de populære duffelbags og rejserygsække og -tasker, der bl.a. er ideelle som backpacker rygsæk, og kan sluge urimelige mængder klatreudstyr eller vasketøj. Du kan sortere i udvalget ved at filtrere efter blandt andet størrelse, brugsområde og mærke.

En rygsæk skal kunne mange forskellige ting, alt efter hvad du skal bruge den til. Leder du efter en god rygsæk til rejse- og friluftsliv, er du dog kommet til det helt rigtige sted. Vi har alt fra de [klassiske rygsække fra Fjällräven](https://www.friluftsland.dk/brand/f...) til de mest avancerede rygsække med masser af indstillingsmuligheder.

Har du svært ved at vælge? Så kan [denne guide](https://www.grejguide.dk/site/vandr...) måske hjælpe dig med at træffe en beslutning, ligesom vores blog også har guides til valg af den helt rigtige [dagtursrygsæk](https://www.friluftsland.dk/blog/va...), [hverdagsrygsæk](https://www.friluftsland.dk/blog/va...), [rejserygsæk](https://www.friluftsland.dk/blog/va...), [vandrerygsæk](https://www.friluftsland.dk/blog/va...), [klatrerygsæk](https://www.friluftsland.dk/blog/kl...) eller s[kirygsæk](https://www.friluftsland.dk/blog/sk...).

 

## Logikken bag bæresystemer

Rygsække til hverdagsbrug og kortere ture i naturen er ikke altid udstyret med et specielt bæresystem eller avancerede indstillingsmuligheder. Fordi du bruger dem i kortere tid, og med mindre vægt i, belaster de nemlig ikke ryggen på samme måde.

Når et produkt skal bruges til vandring, trekking eller som rejserygsæk, er det til gengæld vigtigt, at bæresystemet kan indstilles præcist til dig. Selvom man ikke nødvendigvis deler op i rygsække til herrer eller damer, har din kropstype og ikke mindst ryglængde betydning.  

Seler og remme skal nemlig justeres, så rygsækkens vægt bliver fordelt optimalt på din hofte og ned i dine benmuskler. Det giver dig mulighed for at bære flere kilo komfortabelt i længere tid og over længere afstande samt minimerer risikoen for en træt ryg og lænd.  

##  

## Når du skal pakke en rygsæk

For mange er selve det at købe en god rygsæk kun det første skridt på vejen til at få glæde af den. Når den er købt, skal du nemlig også lære at bruge den rigtigt. Her kan en af de helt store udfordringer være, hvordan du pakker din rygsæk.

Vi kender nok alle de frustrationer, der kan være forbundet med at pakke. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med - se f.eks. vores ven Erik’s guide til [pakning af rygsække](https://komud.dk/hvordan-pakker-du-...). Særlig de større rygsække til vandring og trekking er indrettet med tanke på at gøre pakningen så effektiv som muligt.

Alligevel kan du også selv gøre noget for at gøre processen nemmere. Blandt andet kan du benytte dig af vores forskellige muligheder for [praktiske pakkeløsninger til rejsen](https://www.friluftsland.dk/udstyr/...) i form af poser og mindre tasker til organisering og opbevaring.