Sea to Summit Comfort Plus Self Inflating Double

Tykt, komfortabelt og godt isoleret selvoppusteligt liggeunderlag i double udgave. Perfekt til alle de ture hvor høj komfort og god nattesøvn er vigtigere end superlav vægt.
2.399,00 kr.
Farve: Rød (DARK RED)
Beskrivelse
Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Double er konstrueret med "Delta Core" skum, der er designet med henblik på at optimere underlagets tykkelse, samtidig med at det sparer vægt. Det giver et superkomfortabelt og stabilt selvoppusteligt liggeunderlag til to, der er hele 8 cm tykt, og alligevel formår at holde vægten på godt 2,5 kg. Et blødt og behageligt polyestermateriale på oversiden giver god liggekomfort, mens et kraftigere materiale med "anti-slip"-print på både over og underside sørger for at underlaget ikke glider rundt i teltet. Sea to Summits smarte multifunktionsventil gør det let at justere tykkelsen og hårdheden på underlaget og lukke luften hurtigt ud, når det skal pakkes sammen. En R-værdi på hele 4,1 giver suveræn isolation, også når temperaturerne kryber under nul grader. Et ekstremt komfortabelt liggeunderlag til alle de ture, hvor man ikke skal bære underlaget så langt – det kunne f.eks. være en kanotur eller en campingtur i bil.

  • Leveres med kompressionspose, reperationssæt og PillowLock stickers.
  • Materiale: 30D Stretch polyester med TPU laminering
  • R-værdi: 4,1
  • Mål: 183 x 128 x 8,0 cm
  • Pakvolume: Ø25 x 66 cm.
  • Vægt: 2635 g
Dimensioner
Dimensioner
Lang, over 183 cm
Varenummer:41803001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden