Therm-A-Rest NeoAir Uberlite Large

Det ultimative letvægter i luftmadras-kategorien. Utrolig lav vægt (340 gram!), absolut minimal pakkevolumen og masser af komfort. Ekstra bredde/længde. Kommer med den nye WingLock™-ventil.
2.139,00 kr.
1.497,00 kr.
Farve: Blå (ORION)
Beskrivelse

Det ultimative letvægter i luftmadras-kategorien. Utrolig lav vægt (340 gram!), absolut minimal pakkevolumen og masser af komfort. Ekstra bredde/længde. Kommer med den nye WingLock™-ventil.

Liggeunderlaget er designet ud fra 'ultralight'-filosofien, der går ud på at pille så meget væk af rygsækken som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med den nødvendige komfort og sikkerhed.

Hvis du er seriøs med at nedbringe vægten og størrelsen af din rygsæk, er Therm-A-Rest Neoair Uberlite Large det helt rigtige liggeunderlag. Vægt og pakkevolumen er ganske enkelt voldsomt imponerende: at en så lille pakpose kan forvandle sig til en komfortabelt liggeunderlag, skal nærmest ses, før man tror på det!

Luftmadrasser har traditionelt isoleret dårlig mod jorden, men med smarte luftkanaler inde i underlaget, er det lykkedes Therm-A-Rest at opnå en ganske hæderlig R-værdi på 2,3. Det er rigeligt til sommerbrug i både skov og på fjeld. Kombineret med en tykkelse på hele 6,3 cm og ekstra bredde/længde (64 x 196 cm) giver det gode betingelser for en aldeles komfortabel nattesøvn.

Det superlette ydermateriale på NeoAir Uberlite har passeret Therm-A-Rests strenge kvalitetsstandarter mht. riv- og slidstyrke, men vi anbefaler alligevel, at du passer lidt ekstra på liggeunderlaget, når du er på tur. De helt lette metervarer er mere sårbare, og kan punkteres af småsten, torne, osv. - så kig lige en ekstra gang, inden du breder underlaget ud og gør klar til natten. Skulle du alligevel være uheldig, følger der et sæt lappegrej med i købet.

WingLock™-ventil: op til 3x hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning

I denne nye 2020-version har Therm-A-Rest opdateret UberLite med deres nye WingLock™-ventil.

Først og fremmest er WingLock™-ventilen større end forgængeren. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggerunderlaget puster sig op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Detaljer
Detaljer
Large: 64 x 196 cm
Detaljer
R-værdi: 2,3 (velegnet til sommerbrug)
Detaljer
Tykkelse: 6,4 cm
Detaljer
Pakpose medfølger - ideel til pakning når du skal på tur, ikke til langvarig opbevaring.
Reparations-sæt inkluderet
R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
WingLock™-ventil - op til 3 x hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning
Materialer
Materialer
15 denier nylon
Vægt
Vægt:
340 gram
Dimensioner
Dimensioner
Lang, over 183 cm
Varenummer:40087001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden