Marmot Lithium 2021 model

Superlet og imponerende varm dunsovepose i luksusklassen. Minimal vægt og maksimal komfort til ture, hvor man risikerer hård frost om natten. Komforttemperatur på -10°C og komfortgrænse på -18°C.
5.149,00 kr.
3.604,00 kr.
Farve: Rød (RED SUN/PICANTE)
Størrelse: Personlængde 198 cm (LONG LH)
Beskrivelse

Superlet og imponerende varm dunsovepose i luksusklassen. Minimal vægt og maksimal komfort til ture, hvor man risikerer hård frost om natten. Komforttemperatur på -10°C og komfortgrænse på -18°C.

Marmot Lithium er en varm og alsidig dunsovepose, der vil være oplagt til alle vinterhalvårets ture - på nær de helt kolde vinterfjeldture. En "box wall"-konstruktion forhindrer kuldebroer og imprægnerede 800 fillpower-dun sikrer maksimal varme og tåler fugt væsentligt bedre end almindelige dun. Dunkanalerne er let rundede i faconen, hvilket gør at dunene holder sig bedre på plads.

Fodboksen er designet så fødderne kan pege let op i luften uden at mase fyldet, hvilket giver væsentlig bedre komfort og varme omkring fødderne, og den den anatomisk udformede hætte sidder godt omkring hovedet, så der er så lidt varmetab som muligt den vej. Mumiefaconen sparer vægt og optimerer isoleringsevnen ved at sørger for at der opstår færre store lommer med varm luft, det bliver skubbet ud af posen når du bevæger dig.

Den lange sidelynlås er udstyret med en smart "anti-snag slider", der gør at det tynde ydermateriale ikke bliver fanget i lynlåsen når du åbner og lukker, og den kan åbnes fra bunden, så du har mulighed for at få luft til fødderne. En lille lynlås i modsatte sider gør det lettere at komme ind og ud af posen og giver ekstra komfort når du sidder i soveposen i teltet eller hytten.

Marmot Lithium er en ekstremt lækker og veludført sovepose, og en af de varmeste og letteste i sin prisklasse. Den vil være perfekt til kolde forårs- og efterårsture på fjeldet, vinterture herhjemme, alpinklatreture i sommerhalvåret - og den kan også fint bruges til vinterfjeldture, hvis vejrudsigten ikke byder på alt for ekstreme frostgrader.

Detaljer
Detaljer
EN-test: Kvinder (Comfort) -10° C. Mænd (Lower Limit) -18° C.
Detaljer
"Box wall"-konstruktion, der forhindrer kuldebroer og sikrer optimal isolering.
Anatomisk fod- og hættekonstruktion, der giver maksimal varme og komfort
Dunfyldt "draft tube" langs lynlåsen, der forhindrer at der opstår en kuldebro
Fuld to-vejs lynlås i venstre side
Indsnøring ved hætte
Lille lynlås modsat hovedlynlåsen for ekstra komfort
Mumieform, der giver optimalt varme/vægt-forhold
Pakpose medfølger - ideel til pakning når du skal på tur, ikke til langvarig opbevaring.
Stor opbevaringspose til længere tids opbevaring derhjemme.
Tyk dunfyldt krave, der forhindrer varmen i soveposen i at forsvinde ud gennem hovedåbningen.
Materialer
Materialer
Pertex Quantum - 100 % nylon
800+ fillpower imprægnerede dun
100 % genanvendt nylon
Materialer
Inderside: 20 denier nylon
Vægt
Vægt:
1380 gram
Varenummer:40871002
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden