Frilufts Grassholm 4 S18

Frilufts Grassholm 4 S18

Gigantisk familietelt med både masser af plads og ståhøjde. Adskilte soverum, mulighed for indendørs spisning, leg og opbevaring af ting, gør familielivet i det fri, nemmere for både store og små.
2.999,00 kr.
2.199,00 kr.
Farve: Grå (MONUMENT/BRIGHT GREEN)
Beskrivelse

Gigantisk familietelt med både masser af plads og ståhøjde. Adskilte soverum, mulighed for indendørs spisning, leg og opbevaring af ting, gør familielivet i det fri, nemmere for både store og små.

Konstruktionen er klassisk tunneltelt, som er meget brugt, når man vil lave rummelige telte. De to første buer spænder sovekabinen ud, som internt er opdelt i to, så forældre og børn kan få lidt fred fra hinanden. Opdelingen kan dog pakkes væk, hvis man det passer bedre. Den sidste bue spænder en gigantisk apsis ud, hvor der er fuld ståhøjde og masser af plads. Her kan man parkere cyklerne for natten, spise aftensmad mens regnen siler, eller opbevare alverdens bagage, legetøj og sager. Er vejret godt, kan de to indgange til apsis'en åbnes helt op og danne godt med gennemtræk og lidt ekstra skygge. Er det knapt så godt, kan man lukke dem til, og alligevel nyde udsigten lidt, gennem de to vinduer.

Det er nemt at stille op, og bruger man de ekstra barduner, kan det også fint klare lidt frisk vestenvind. Bund og oversejl er udstyret med en solid PU coating, så regnvejr er ikke noget problem. Kondensdannelse holdes nede af udluftning i dørene samt i toppen af både inder- og ydertelt. Pga. vægten og materialevalg, egner teltet sig til det mere moderate brug og til at blive transporteret i kano eller i bilen. Alt i alt, er Frilufts Grassholm 4 et virkeligt godt bud på et fornuftigt telt, til det lejlighedsvise friluftsbrug og campingture, hvor der skal være god plads og komfort til hele familien.

Detaljer
Pakket mål: 65 x 26 cm
Detaljer
Glasfiberstænger
Netlommer i inderteltet
Udluftning i inderteltet via net-paneler
Materialer
Vandtæt PU-coating
Polyethylene
100 % polyester
Vægt:
12380 gram
Varenummer:38019002
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden