The North Face VE 25
The North Face VE 25
The North Face VE 25
The North Face VE 25
The North Face VE 25
The North Face VE 25

The North Face VE 25

Ikonisk 3-personers ekspeditionstelt, der hører føler sig hjemme i de allermest ugæstfri egne af kloden. Det rigtige telt til bjergbestigere, pol-farere, klatrere eller gale videnskabsmænd.
5.999,00 kr.
Farve: Gul (SUMMIT GOLD/ASPHALT GREY)
Beskrivelse
The North Face VE 25 er et af de første telte i historien, som er designet som en geodætisk kuppel, hvor teltets primære stænger krydser hinanden hele fem steder, hvilket resulterer i en kolossal styrke og vindstabilitet. Herudover giver svejsede forstærkninger på kritiske punkter i oversejlet, teltet ekstra modstandsdygtighed mod voldsomt vejr. VE 25 har derfor sat standarden for seriøse ekspeditionstelte siden det blev introduceret tilbage i 1974.

Teltet er bygget til at modstå de ekstreme vejr- og vindforhold, man stort set kun kan opdrive på klodens højeste tinder eller på polerne. VE 25 har i mange år været mange eventyreres foretrukne valg på ekspeditioner og bjergbestigninger, og det er virkelig et telt, der har bevist sit værd!

Indenfor er der god plads til 3 personer, godt med opbevaringsplads og hængestropper til fugtigt tøj samt et stort fortelt til større rygsække. Farvekodede lynlåstapper lyser i mørket, og de kraftige barduner er reflekterende, så du kan finde hjem efter en lang dag i det alpine. Fire snepløkker er inkluderet, så man er klar, hvis man skal slå teltet op på sne.

Detaljer
2 indgange. Ingen kravlen hen over hinanden, når man skal lette ben om natten!
Barduner af Kevlar, der ikke giver sig i vekslende temperaturer eller nedbør
DAC aluminiumsstænger
Indsyede lommer i inderteltets sidevægge
Selvlysende lynlåse i inderteltet, så man lettere kan finde dem i mørke
Udluftning i inderteltet via net-paneler
Vindue i oversejlet, for nem vejrudsigt
Varenummer:41834001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden