Arcteryx Womens Atom AR Hoody

Arcteryx Womens Atom AR Hoody

Varm, let og slidstærk fiberjakke, der hurtigt bliver en favorit til hverdag og på tur. Kan både bruges som ekstra varmt mellemlag i bidende kulde, som varmt, komfortabelt yderlag på kolde dage, og som let varmejakke i tasken på dagsture hele året.
2.299,00 kr.
Beskrivelse

Varm, let og slidstærk fiberjakke, der hurtigt bliver en favorit til hverdag og på tur. Kan både bruges som ekstra varmt mellemlag i bidende kulde, som varmt, komfortabelt yderlag på kolde dage, og som let varmejakke i tasken på dagsture hele året.

Arc'teryx Women's Atom AR Hoody er et godt bud på markedets mest alsidige fiberjakke. Det vind- og vandafvisende Tyono-ydermateriale er forbløffende slidstærkt, mens tre tykkelser Coreloft-fiberisolering (120 på kroppen, 80 under armene og 60 i hætten) sikrer optimal varme pr. vægt, uden at gå på kompromis med pasform og bevægelsesfrihed. Et lettere Permeair-mateiale under armene giver desuden lidt ekstra ventilation og temperaturregulering.

Den justerbare, isolerede hætte er stor nok til at rumme en ski- eller klatrehjelm og den elastiske ærmeafslutning lukker godt til omkring håndleddene. To isolerede lynlåslommer giver mulighed for at varme hænderne, eller holde et par handsker lune, og en inderlomme med lynlås holder styr på værdier.

Atom AR er som sagt en meget alsidig jakke, der vil værevelegnet som yderste lag til alt fra en efterårsdag i skoven til en mild vinterdag på pisten - og med en skaljakke udenpå har du varme nok til de helt kolde vinterdage. Vægten sniger sig kun lige op over 400 g (410 g i str. S), så den er også opagt at have med i rygsækken på ture i sommerhalvåret - som varmejakke til pauserne, eller når du sikrer makkeren på klatretur.

Trods den lave vægt og det lette ydermateriale, er Atom AR overraskende robust, og kan tåle væsentligt mere end tilsvarende lette fiberjakker - og det er godt, for vi kan næsten garantere, at du kommer til at bruge den til praktisk talt alt i den kolde halvdel af året!

Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Elastik omkring håndleddet
Fuldt justerbar, hjelmkompatibel hætte
Inderlomme med lynlås
Indsnøring ved hoften
Isoleret hætte
Regular fit
Zoneinddelt isolering for optimal temperaturregulering og pasform
Materialer
Coreloft 120 fiberisolering
Dope Permeair - let, åndbart nylonmateriale med miljøvenlig Dope-indfarvning
Tyono 30 – let og stærkt 30 denier nylon fra de japanske tekstileksperter Toray
Coreloft 60 fiberisolering
Coreloft 80 fiberisolering
Vægt:
410 gram
Varenummer:40177
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden