Uldundertøj

Behageligt og funktionelt uldundertøj til mænd. Vores uldundertøj er lavet af den fineste merinould, som er meget blød - og stærkt vanedannende at have på. De forskellige tykkelser kan bruges til alt fra tropisk sightseeing til dejlig, kold skiferie i Norge. Opnå super komfort med lækkert herre uldundertøj.
Uldundertøj
Behageligt og funktionelt uldundertøj til mænd. Vores uldundertøj er lavet af den fineste merinould, som er meget blød - og stærkt vanedannende at have på. De forskellige tykkelser kan bruges til alt fra tropisk sightseeing til dejlig, kold skiferie i Norge. Opnå super komfort med lækkert herre uldundertøj.
## Uldundertøj til mænd

Uldundertøj til mænd er ikke længere lavet af det kradsende, ubehagelige stads nogle husker fra barndommen. I stedet finder du herre uldundertøj i merinould, der giver optimal komfort at bære inderst på kroppen. Faktisk så meget komfort, at vi vil vove at påstå, at man bliver lidt afhængig. Når først man har prøvet et lækkert sæt uldundertøj i merinould oplever man nemlig alle de gode egenskaber ved kvalitetsuld.

## Fordelen ved uldundertøj i merinould

Merinould er et af naturens vidundermaterialer. Når uldundertøj til mænd laves i merinould, er det fordi, merinould har nogle fantastiske egenskaber, der gør det ekstremt velegnet til både hverdag og et aktivt friluftsliv.

Udover at være blødt og lækkert mod huden er merinould nemlig også fantastisk til at temperaturregulere og transportere fugt væk fra kroppen. Det betyder, at vores uldundertøj til herrer giver optimal komfort under mange forskellige forhold. På skituren og under andre aktive forhold sørger uldundertøjet for at holde dig tør og tempereret inderst. Men i stillestående aktiviteter er uld også helt genialt grundet merinouldens isolerende egenskaber.

På længere vandreture og rejser, hvor det ikke er muligt at vaske så ofte, er uldundertøj i merinould også helt genialt. Det er naturligt bakteriehæmmende, hvilket betyder, at uld ikke kommer til at lugte så meget. Det er en fordel, når der ikke er adgang til at vaske. Læs meget mere om [merinouldens mange gode egenskaber i blogindlægget her, hvor du også finder vejledning til vask af merinould](https://www.friluftsland.dk/blog/me...).

## Herre uldundertøj til både sommer og vinter

Uldundertøj kan bruges både sommer og vinter grundet uldens temperaturregulerende egenskaber. En tynd t-shirt i uld er helt genial til sommerens vandreture, men kan også sagtens bruges som en behagelig hverdags t-shirt.

Om vinteren er det helt essentielt at klæde sig i langt herre uldundertøj inderst, når temperaturerne falder, og du skal opholde dig mange timers udendørs. Rejser du til koldere egne - fx Grønland, Sverige eller Norge er der også hjælp at hente. Vores uldundertøj i merinould findes nemlig i forskellige tykkelse alt efter aktivitet, temperatur og behov.

Læs også om [5 fordele ved at bruge uld om sommeren](https://www.friluftsland.dk/blog/5-...) og [5 fordele ved at bruge uld om vinteren](https://www.friluftsland.dk/blog/5-...).

## Tykkelsen på merino uldundertøj

De helt tykke modeller af uldundertøj til mænd giver optimal varme i rigtig koldt vejr eller til længere ophold udenfor i den danske vinter. Uldundertøj til mænd i mellemtykkelse fungerer godt til dansk friluftsliv om vinteren eller til hverdagsbrug. De tyndere modeller egner sig fint til sommerbrug eller i mellemsæsonerne.

Tykkelsen på uldundertøj er gerne angivet i g/m2, hvilket angiver vægten på materialet pr. Kvadratmeter. En tyk vævning giver naturligvis et varmere sæt uldundertøj, så det er altså dette tal, du skal kigge på. En vævning på 200 g/m2 er meget alsidig og kan siges at være en mellemtykkelse, der kan bruges som inderlag om vinteren og som også sagtens kan bruges som et varmende lag på sommerens fjeldvandreture.

Hos Friluftsland har vi et bredt udvalg af merino uldundertøj til mænd i forskellige tykkelser, så du nemt kan finde uldundertøj til forskellige årstider og aktiviteter. Find herre uldundertøj i højeste kvalitet fra blandt andet [Icebreaker](https://www.icebreaker.com/en-dk/ho...), Aclima og Smartwool.