null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
🔥 Tjek vores tilbud - spar 20 - 50% 🔥
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Indtil den 24. januar

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tjek vores gode tilbud
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Mærke
Type
Ryd filter Vis resultater

Merinouldundertøj til kvinder

Merinouldundertøj til kvinder

Komfortabelt, funktionelt og feminint uldundertøj til damer. Vores uldundertøj er lavet af den fineste merinould, som er meget behagelig - og stærkt vanedannende at have på. De forskellige tykkelser kan bruges til alt fra sommervandring til skiferien i Norge. Opnå super komfort med lækkert uldundertøj til kvinder.

Filter (62)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Se flere
Mærke
Se flere
Type
Ryd filtre

Uldundertøj dame

Uldundertøj til kvinder er ikke længere lavet af det kradsende, ubehagelige stads nogle husker fra barndommen. I stedet finder du dame uldundertøj i merinould, der giver optimal komfort hele året rundt. 

Måske forbinder du udelukkende uld med vinter, varme og tykke sweaters. Takket være uldens fantastiske egenskaber, egner uld sig dog til alt fra sommerens vandreture til de kolde skiferier i Norge. Hvis du leder efter dame uldundertøj til ski er du derfor kommet til det rette sted. Men leder du efter en funktionel t-shirt eller et varmende lag til vandring på sommerfjeld, finder du også lækker sommeruld, så du kan nyde godt af kvalitets uldundertøj hele året rundt. Læs f.eks. om 5 gode grunde til at bruge uld om sommeren.

Dame uldundertøj i merinould giver nemlig optimal komfort at bære inderst på kroppen. Faktisk så meget komfort, at vi vil vove at påstå, at man bliver lidt afhængig. 

Dame uldundertøj i merinould 

Grunden til, at uldundertøj i merinould er så funktionelt og komfortabelt er takket være merinouldens fantastiske egenskaber. Uldundertøj i merinould har gode temperaturregulerende egenskaber, det varmer selv i våd tilstand og det transporterer fugt væk fra kroppen. Derfor egner merino uldundertøj sig til at hav af aktiviteter - også dem, der kræver sved på panden. Men til hverdag får du også glæde af merinouldens komfortmæssige egenskaber i det kølige vinterhalvår, hvor du gerne vil undgå at fryse. 

På rejser og længere ture uden mulighed for at vaske, er uld også en fordel. Uldundertøj i merinould kommer nemlig ikke til at lugte ligeså meget som andre materialer, da uld har naturlige bakteriehæmmende egenskaber. Det kan derfor være nok at lufte uldundertøjet for at få det til at føles nyvasket. 

Læs mere om merinouldens fantastiske egenskaber i blogindlægget her.

Stort udvalg af dame uldundertøj fra Kari Traa, Icebreaker m.fl.

Hos Friluftsland finder du et bredt udvalg af uldundertøj til kvinder. Vores Kari Traa uldundertøj er særligt populært grundet det super fine og feminine design. Det gør også uldundertøj fra Kari Traa velegnet som lækkert afslapningstøj på en rolig søndag eller i hytten efter mange timer på pisten. Det er skabt af tre gange olympisk mester i freestyle ski, Kari Traa, der også selv har lagt navn til brandet. Hun savnede noget mere farvestrålende tøj i en mandsdomineret sportsverden, og således blev det farverige uldundertøj en realitet.

Udover uldundertøj fra Kari Traa finder du også kvalitets-uldundertøj fra mærker som Icebreaker, Aclima og Smartwool, der alle leverer funktionelt og lækkert dame uldundertøj til mange forskellige lejligheder og behov.

Uldundertøj til ski, sommervandring og alt derimellem

Som nævnt egner dame uldundertøj sig til mange aktiviteter med både høj og lav intensitet. Derfor findes vores uldundertøj til kvinder i forskellige tykkelser, så det passer til både årstid og behov. 

Tykkelsen på uldundertøj er oftest angivet i g/m2, der fortæller noget om materialets vægt. 

 • 150 g/m2 er en tynd kvalitet, der egner sig godt til sommerbrug og som hverdags t-shirt. 
 • 200 g/m2 er en mellemtyk kvalitet, der fungerer godt til eksempelvis dansk vinter og som tyndt mellemlag på sommerens fjeldvandreture. Det kan også være nok med mellemtykt uldundertøj til ski eller andre aktiviteter, hvor du får sved på panden. 
 • 250 g/m2 og opefter giver mere varme, og egner sig derfor godt til koldere forhold, eller når den danske vinter en sjælden gang bider rigtigt fra sig. Det kan også være fornuftigt med en tykkere kvalitet til længerevarende ophold udendørs, hvor der er større risiko for at blive gennemkold. Eller hvis du bare er en frossenpind, der elsker varme!


Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld