Endura Mens Singletrack Jacket II
Endura Mens Singletrack Jacket II
50%

Endura Mens Singletrack Jacket II

Den seneste vandtætte jakke i SingleTrack Collection imponerer med friske farver og et subtilt print i et moderne, men tidløst paneldesign. Med Exoshell 20-stoffet, der opretholder sin klasseførende præstation, og en rig funktionsliste, er SingleTrack-jakken klar til at levere på og uden for cykeleventyr, uanset vejret.
1.679,00 kr.
839,00 kr.
Farve: Grøn (OLIVEGREEN)
Størrelse: Medium (M)
Beskrivelse
SingleTrack-kollektionen er, hvor mode og funktion mødes i Endura-serien, uden at gå på kompromis. Den seneste vandtætte jakke kan prale af friske farver og et subtilt præget print i et nyt, moderne, men tidløst paneldesign. Exoshell 20-stoffet fortsætter med at tilbyde klasseførende præstationer, mens den rige funktionsliste sikrer, at Singletrack-jakken leverer til på og af cykeleventyr, uanset hvordan vejret er.

SingleTrack Jakkens rene udseende kan være vildledende, men lad dig ikke narre. Dette er en fuldblods cykeljakke designet til at opfylde alle dine behov på og af cykel. Den voksede hætte giver vejr beskyttelse, når det er nødvendigt, en brystlomme til dine værdigenstande og to lommer til at varme dine hænder foran og til alle dine opbevaringsbehov. To store pit-ventiler med lynlås og tilføjelsen af en vejr afvisende hoved lynlås til 2021, så har du mere end én grund til at tage en tur i regnen.

Exoshell20  
Med et ekstremt blødt, støjfrit ydre materiale og et superfint indvendigt lag, der ligger tæt på den tynde PU-membran, overgår Exoshell20 forventningerne til komfort og ydeevne. Den vandtætte vurdering på 10.000 mm sikrer, at der ikke kommer vand ind, og en åndbarhed på 20.000 g/m2/24 timer i klassen holder dig tør indefra.
  • Vandtæt og åndbar
  • Exoshell20
  • Materiale: 80 % genbrugsstof med PFC-fri, ikke-giftig, holdbar vandafvisende finish
  • Vandafvisende lynlås foran med stormklap
  • Vokset på hætte med frontjustering
  • Brystlomme med lynlås og vandafvisende lynlås
  • Udluftningshuller til temperaturregulering
Varenummer:43564002
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!