null
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Hovedmenu
Produkter
...mere
Efterårskampagne
0
Kurv
Søg Butikker Webshop
Butikker
DK / NO / GL
Gratis fragt til GLS pakkeshop i DK over kr. 500,-
Filtrering
Pris
Tilvalg
Farve
Mærke
Dimensioner
Tykkelse
Ryd filter Vis resultater

Liggeunderlag

Liggeunderlag

Et godt liggeunderlag er en af de vigtigste forudsætninger for en god nats søvn. Vi sælger alt fra lette, kompakte underlag til sommerens vandreture, til tykke komfortable underlag til bilferier eller camping. 

Filter (45)
Sortering
  • Pris - stigende
  • Pris - faldende
  • Varemærke - A-Å
  • Varemærke - Å-A
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Mærke
Se flere
Dimensioner
Tykkelse
Se flere
Ryd filtre

Om liggeunderlag

Et liggeunderlag isolerer mod varmetab til jorden, beskytter soveposen og giver liggekomfort. Når man skal vælge et nyt liggeunderlag er der tre vigtige parametre, man skal forholde sig til: Vægt, komfort og pris.

Skal man bære liggeunderlaget langt, bør man vælge et let og kompakt et af slagsen. Skal man sove mange nætter på det, og skal det bruges i koldt vejr, bør det være tykt og behageligt at ligge på og isolere godt mod kulde fra jorden.

Bedst eller billigst?

Endelig skal man forholde sig til hvor meget man vil investere. Man kan sagtens få et let, komfortabelt og isolerende underlag, men det er ikke billigt. Omvendt kan man sagtens få et lækkert, komfortabelt underlag, der ikke koster alverden, men så er det nok i den lidt tunge ende. Det vigtigste er, at man overvejer hvor vigtigt vægt, komfort og pris er, og hvad man vægter højst.

Læs mere om liggeunderlagTilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.