Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Camper Van

Superkomfortabelt selvoppusteligt liggeunderlag i en ekstra stor størrelse, der er designet til at passe i en camper van. Perfekt som transportabel luksusseng til van-livet, bilferien, campingturen eller som hurtig gæsteseng.
2.949,00 kr.
Farve: Blå (BYRON BLUE)
Beskrivelse
Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Camper Van er konstrueret med "DeltaCored" skum, der er designet med henblik på at optimere underlagets tykkelse, samtidig med at det sparer vægt. Det giver et superkomfortabelt og stabilt selvoppusteligt liggeunderlag til to, der er hele 10 cm tykt, og alligevel formår at holde vægten på godt3,5 kg. Et blødt og behageligt polyestermateriale på oversiden giver god liggekomfort, mens et kraftigere materiale med "anti-slip"-print på bunden sørger for slidstyrke nedefra, og for at underlaget ikke glider rundt, hvis du bruger det i et telt.

Sea to Summits smarte multifunktionsventil gør det let at justere tykkelsen og hårdheden på underlaget og lukke luften hurtigt ud, når det skal pakkes sammen. En R-værdi på hele 6,5 giver suveræn isolation, også når temperaturerne kryber under nul grader. Et ekstremt komfortabelt liggeunderlag, der er specialdesignet til at passe i en camper van, men også vil være oplagt til alle de ture, hvor man ikke skal bære underlaget så langt – det kunne f.eks. være en kanotur eller en campingtur i bil.
Vægt
Vægt:
3650 g
Dimensioner
Dimensioner
Lang, over 183 cm
Varenummer:41804001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!