Vandrestøvler til mænd

Find vandrestøvler til mænd.
Vandrestøvler til mænd
Find vandrestøvler til mænd.
Fra 1.899,00 kr.
Fås i 2 farver
Fra 1.649,00 kr.
Fås i 2 farver

Vandrestøvler til mænd: Gør din næste vandretur til en succes

Uanset om du er en erfaren vandrer eller en nybegynder, er det vigtigt at have det rigtige fodtøj til at sikre en komfortabel og sikker vandretur. Vandrestøvler til mænd er designet til at give støtte, stabilitet og beskyttelse i forskellige terræner og vejrforhold.

Forskellige typer vandrestøvler til mænd

Vandrestøvler til mænd findes i et væld af varianter, der alle er designet til at give optimal komfort og ydeevne i forskellige terræner og under forskellige vejrforhold. Men hvad er det egentlig, der gør vandrestøvler forskellige fra hinanden? Ser man nærmere på konstruktionen af en herre vandrestøvle, kan forskellene på forskellige typer vandrestøvler til mænd opdeles i følgende kategorier:

Skafthøjde
Vandrestøvler til mænd findes med forskellige skafthøjder. Jo højere skaft vandrestøvlerne har, des mere støtte giver de til dine fødder og ankler.

 • Lavskaftede vandrestøvler til mænd: Egner sig godt til varmt vejr og let terræn, da de giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort.
 • Midtskaftede vandrestøvler til mænd: Et godt valg hvis du leder efter en alsidig vandrestøvle der egner sig til flere forskellige typer ture hvor du ikke skal ud på hverken meget fladt eller meget kuperet terræn. Midtskaftede vandrestøvler til mænd tilbyder en god balance mellem støtte, bevægelsesfrihed og komfort.
 • Højskaftede vandrestøvler til mænd: Skal du på tur i meget kuperet terræn eller vandre mange dage i træk hvor du skal bære på meget oppakning, vil et par vandrestøvler med højt skaft være værd at overveje. Højskaftede herre vandrestøvler giver maksimal støtte og beskyttelse til dine fødder og ankler.

Materiale
Vandrestøvler til mænd laves i en række forskellige materialer der hver har deres fordele og ulemper, alt efter vejrforhold, terræn og personlige behov.

 • Herre vandrestøvler af læder: Læder er et naturligt materiale der er robust, slidstærkt og åndbart. Vandrestøvler til mænd af læder vil ofte være tungere og kræve mere vedligeholdelse end andre varianter. Læderet skal plejes ordentligt så det ikke tørrer ud.
 • Herre vandrestøvler af syntetiske materialer: Vandrestøvler til mænd der er lavet af syntetiske materialer, er ofte lettere og tørrer hurtigere end vandrestøvler af læder. Syntetiske materialer kan dog være mindre åndbare end læder, men er til gengæld lettere at pleje.

Vandtæthed
Vandrestøvler til mænd kan være vandtætte eller vandafvisende.

 • Vandtætte herre vandrestøvler: Denne type vandrestøvler er konstrueret med en indbygget vandtæt membran der forhindrer vand udefra i at trænge ind i støvlen.
 • Vandafvisende herre vandrestøvler: Disse vandrestøvler kan modstå lette byger, men vil ikke forhindre vand i at trænge ind i støvler hvis de bliver udsat for vådt terræn i for lang tid ad gangen.

Hvilken type vandrestøvle er bedst?

Herre vandrestøvler fås i mange varianter der kombinerer forskellige designmæssige elementer der gør dem egnede til vandreture i forskellige typer terræn og vejrforhold. Når du skal vælge et par vandrestøvler der passer bedst til dine behov, kan du overveje om du har brug for et par lette, mellemkraftige eller kraftige vandrestøvler.

Lette vandrestøvler

Skal du gå i primært fladt terræn med en let oppakning (<5 kg) eller helt uden, vil lette og bløde støvler være et godt valg. Lette vandrestøvler giver dine fødder den støtte de har brug for, uden at støvlerne føles stive. De egner sig blandt andet godt til gåture i skoven, hverdagsbrug eller vandring på flade stier, med en lille dagsrygsæk på ryggen. Lette vandrestøvler med GORE-TEX membran er vandtætte, og egner sig godt til den danske vinter. Støvler i læder uden membran har højere åndbarhed, og egner sig godt til sommerbrug og til dem, der generelt har meget varme fødder.

Fordele ved lette vandrestøvler til mænd:

 • Letvægt: Den mest markante fordel ved lette herre vandrestøvler er den reducerede vægt. Letvægtsvandrestøvler kan være op til 50% lettere end tunge vandrestøvler, hvilket kan resultere i mindre trætte fødder og øget bevægelsesfrihed.
 • Fleksibilitet: De lette materialer og den innovative konstruktion som ofte kendetegner lette herre vandrestøvler giver en uovertruffen fleksibilitet. Dine fødder kan bevæge sig mere naturligt, hvilket forbedrer din præstation og komfort på ujævnt terræn.
 • Åndbarhed: Lette herre vandrestøvler er designet med åndbare materialer, der tillader optimal ventilation og fugttransport. Dette holder de fleste fødder tørre og komfortable, selv i varmt vejr eller under intense aktiviteter.
 • Hurtig tørretid: Hvis du vandrer i våde omgivelser eller skal lave vandkrydsninger på din tur, tørrer lette herre vandrestøvler ofte hurtigt, hvilket minimerer vægtøgning og reducerer risikoen for fodsvamp og andre ubehageligheder.
 • Alsidighed: Lette herre vandrestøvler er alsidige og kan bruges til en bred vifte af vandreture, fra gåture i skoven til dagsture og korte vandreturen uden den store oppakning. De er perfekte til både begyndere og erfarne vandrere, der ønsker en mere behagelig og dynamisk oplevelse.
 • #BBD0E0 »