Scarpa Mens ZG Lite GTX

Meget let, men velkonstrueret, vandrestøvle, der passer godt til lettere ture i fjeldet, den aktive jordomrejse eller det danske vinterhalvår.
1.999,00 kr.
Farve: Blå (OCTANE/LAKE BLUE)
Beskrivelse

Meget let, men velkonstrueret, vandrestøvle, der passer godt til lettere ture i fjeldet, den aktive jordomrejse eller det danske vinterhalvår.

Støvlen er den letteste i Scarpas ZG (Zero Gravity) serie og man får da også følelsen af, næsten ikke at have vandrestøvler på fødderne. Komfortmæssigt, er vi mere ovre i sneaker-land, men så holder lighederne med en gummisko også op. Scarpa Mens ZG Lite GTX byder nemlig på et højt, støttende skaft, en god slidstærk ydersål og ordentlig beskyttelse til fødderne. PU mellemsålen giver god stødabsorbering, men er stadig fast nok, til at yde god støtte og meget lang levetid. Pasformen er eminent - intet mindre. Man mærker tydeligt Scarpas hundredeår-lange erfaring med at lave gode læste.

På nogle letvægtstøvler er der sparet lidt på detaljerne - f.eks. snørelåsen over vristen, der tillader forskelligt snøretryk om hhv. fod og skaft. En lille, men vigtig ting, når der skal gåes nedad i lang tid eller man vil have en lidt løsere ankelstøtte nu og da.

Der er nærmest ingen tilgåningstid, pga. den relativt bløde ruskind/mesh overdel, så det er bare på med et par gode merinouldsokker og så ud og putte kilometer på kontoen.

Detaljer
Detaljer
Gummiforstærkning i hæl og snude
Metalsnørehuller
PU-mellemsål, der giver en god balance mellem støtte og komfort
Snørehægter af metal
Snøresystem, der "låser" over vristen, så man kan variere hvor tæt støvlen sidder hhv. på foden og omkring anklen
Stødabsorberende "ActivImpact"-teknologi i sålen
Vandtæt konstruktion med GORE-TEX-membran
Vibram gummiydersål
Vibram XS Trek-ydersål
Materialer
Materialer
Meshnylon
GORE-TEX-membran
Ruskind
Vægt
Vægt:
1210 gram
Varenummer:39803
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!