Therm-A-Rest ProLite Apex Reg Wide

Toppen af selvoppustelige liggeunderlag: varmt, komfortabelt og med lavt pakvolumen og vægt. Ekstra bred udgave med den nye WingLock™-ventil.
1.639,00 kr.
Farve: Rød (HEAT WAVE)
Beskrivelse

Toppen af selvoppustelige liggeunderlag: varmt, komfortabelt og med lavt pakvolumen og vægt. Ekstra bred udgave med den nye WingLock™-ventil.

ProLite Apex Regular Wide er et genialt liggeunderlag til dig der vil have et varmt, helårsunderlag og ønsker den selvoppustelige effekt.

Du finder ganske ikke et lettere selvoppusteligt liggeunderlag ProLite Apex med lige så god isoleringsevne og komfort. StrataCore skum-konstruktionen giver en af markedets absolut bedste vægt-til-varme-fordelinger, og med en R-værdi på 3,8 vil liggeunderlaget være oplagt til friluftseventyr hele året rundt - lige på nær de helt krævende vinterture, hvor temperaturerne når godt ned i minusgraderne.

ProLite Apex Regular Wide er den almindelige længde (183 cm), men med ekstra bredde (64 cm), så der er lidt ekstra plads på det 5 cm tykke liggeunderlag. Egner sig særligt godt til folk, der sover på siden.

Pakvolumenet er ikke mere end en stor køkkenrulle og vægten langt under et kilo, så Apex er interessant for både vandrere, klatrere, kano- og kajakfolk m.fl.

WingLock™-ventil: op til 3 gange hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning

I denne nye 2020-version har Therm-A-Rest opdateret ProLite Apex med den nye WingLock™-ventil.

Først og fremmest er WingLock™-ventilen større end forgængeren. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggerunderlaget puster sig op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Detaljer
Detaljer
Mål: 64 x 183 x 5 cm
Detaljer
Pakket mål: 33 x 13 cm
Detaljer
Pakpose medfølger - ideel til pakning når du skal på tur, ikke til langvarig opbevaring.
Detaljer
R-værdi: 3,8 (helårsbrug - pånær ekstreme frostgrader)
Detaljer
R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
WingLock™-ventil - op til 3 x hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning
Materialer
Materialer
50 denier polyester
Vægt
Vægt:
790 gram
Dimensioner
Dimensioner
Alm., ca 183 cm
Varenummer:40091001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!