Therm-A-Rest Womens Trail Lite Regular

Komfortabelt og ganske let selvoppusteligt liggeunderlag til tresæsonersbrug. Opdateret 2020-version kommer med med den nye WingLock™-ventil. Ekstra varm version, specielt designet til kvinder.
899,00 kr.
Farve: Grå (TROOPER GREY)
Beskrivelse

Komfortabelt og ganske let selvoppusteligt liggeunderlag til tresæsonersbrug. Opdateret 2020-version kommer med med den nye WingLock™-ventil. Ekstra varm version, specielt designet til kvinder.

Med en tykkelse på komfortable 3,8 cm har Therm-a-Rest Trail Lite Womens Regular masser af potentiale til at sikre en god nats søvn. Den nye 2020-version har en R-værdi på 4,5, hvilket sørger for god isolering forår, sommer, efterår og godt ind i vinteren. Trail Lite Womens Regular er ekstra isoleret i forhold til unisex-modellen.

Womens Regular-versionen har en længde på 168 cm og en bredde på 51 cm. Denne version er designet efter den kvindelige anatomi, og liggeunderlaget vil - udover at være varmere - være bredere omkring hoften og smallere i skulderområdet, sammenlignet med unisex-modellen.

Vægten ligger på beskedne 710 gram, hvilket er ganske godt klaret, størrelse, komfort og isoleringsevne taget i betragtning. 

WingLock™-ventil: op til 3 gange hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning

I denne nye 2020-version har Therm-A-Rest opdateret Trail Pro med deres nye WingLock™-ventil.

Først og fremmest er WingLock™-ventilen større end forgængeren. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggerunderlaget puster sig op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Detaljer
Detaljer
3,8 cm tykkelse
Detaljer
Bredere ved hoften, smallere ved skulderne
Detaljer
Pakpose inkluderet
Detaljer
R-værdi: 4,5 (egner sig til helårsbrug - på nær det helt ekstreme minusgrader)
Detaljer
Womens Regular: 51 x 168 cm
Detaljer
R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
WingLock™-ventil - op til 3 x hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning
Vægt
Vægt:
710 gram
Dimensioner
Dimensioner
Kort, under 183 cm
Varenummer:40082001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!