Therm-A-Rest Trail Lite Large S20

Let og komfortabelt selvoppusteligt liggeunderlag til tresæsonersbrug. Opdateret version med den nye WingLock™-ventil. Ekstra længde/bredde.
989,00 kr.
Farve: Grå (TROOPER GREY)
Beskrivelse

Let og komfortabelt selvoppusteligt liggeunderlag til tresæsonersbrug. Opdateret version med den nye WingLock™-ventil. Ekstra længde/bredde.

Med en tykkelse på komfortable 3,8 cm har Therm-a-Rest Trail Regular masser af potentiale til at sikre en god nats søvn. Den nye 2020-version byder på en R-værdi på 3,2, hvilket giver god isolering mod kulde fra jorden på ture forår, sommer og efterår. Vægten sniger sig med 1050 gram kun lige akkurat op over et kilo. Et rigtig godt allround-liggeunderlag, der rammer en god balance mellem vægt, komfort, isoleringsevne og pris. 

Large-versionen, der er 196 cm lang og 64 cm bred, giver ekstra god plads til de granvoksne mænd og kvinder, eller folk der bevæger sig meget i løbet af natten.

WingLock™-ventil: op til 3 gange hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning

I denne nye 2020-version har Therm-A-Rest opdateret Trail Lite med deres nye WingLock™-ventil.

Først og fremmest er WingLock™-ventilen større end forgængeren. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggerunderlaget puster sig op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Detaljer
Detaljer
Large: 64 x 196 cm
Detaljer
Pakpose inkluderet
Detaljer
R-værdi: 3,2 (egner sig til forår, sommer og efterår)
Detaljer
Tykkelse: 3,8 cm
Detaljer
R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
WingLock™-ventil - op til 3 x hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning
Vægt
Vægt:
1050 gram
Dimensioner
Dimensioner
Lang, over 183 cm
Varenummer:40084001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!