Sea to Summit Womens Comfort Plus Self Inflating Reg
20%

Sea to Summit Womens Comfort Plus Self Inflating Reg

Tykt, komfortabelt og godt isoleret selvoppusteligt liggeunderlag til kvinder. Perfekt til alle de ture hvor høj komfort og god nattesøvn er vigtigere end superlav vægt.
1.349,00 kr.
1.079,00 kr.
Farve: Lilla (PURPLE)
Beskrivelse

Tykt, komfortabelt og godt isoleret selvoppusteligt liggeunderlag til kvinder. Perfekt til alle de ture hvor høj komfort og god nattesøvn er vigtigere end superlav vægt.

Sea To Summit Womens Comfort Plus Regular er konstrueret med "DeltaCored" skum, der er designet med henblik på at optimere underlagets tykkelse, samtidig med at det sparer vægt.

Det giver et superkomfortabelt og stabilt selvoppusteligt liggeunderlag, der er hele 8 cm tykt, og alligevel formår at holde vægten på relativt beskedne 925 gram.

Et blødt og behageligt polyestermateriale på oversiden giver god liggekomfort, mens et kraftigere materiale med "anti-slip"-print på bunden sørger for slidstyrke nedefra, og for at underlaget ikke glider rundt i teltet. Sea to Summits smarte multifunktionsventil gør det let at justere tykkelsen og hårdheden på underlaget og lukke luften hurtigt ud, når det skal pakkes sammen.

En R-værdi på hele 5,1 giver suveræn isolation, også når temperaturerne kryber under nul grader. Regular størrelse er 170 cm i længde og 53 cm i bredde. Liggeunderlaget er til kvinder og dermed tilpasset den kvindelige anatomi.

Et ekstremt komfortabelt liggeunderlag til vandre-, klatre- og kajakturen og alment friluftsbrug!

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel R-værdi standard. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var det mere eller mindre baseret på producenternes egne tests og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere R-værdien på de forskellige liggeunderlag. Derfor vil nogen liggeunderlag have fået nye R-værdier, selvom teknologien ved det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig. De nye R-værdi er tilgengæld mere retvisende.

Detaljer
Detaljer
Bredde: 53 cm.
Detaljer
Kvinde-specifik: bredere ved hofte, smallere ved skulder
Detaljer
Længde: 170 cm.
Detaljer
Pakket størrelse: 18,5 cm i diameter og 27 cm længde
Detaljer
Kraftig bund, der giver ekstra slidstyrke
Overdel i et blødt, behageligt og strækbart materiale
R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
Materialer
Materialer
30 denier polyester
Materialer
30 denier stretch knit
Vægt
Vægt:
925 gram
Dimensioner
Dimensioner
Alm., ca 183 cm
Varenummer:40061002
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!