Therm-A-Rest NeoAir Venture Regular

Komfortabelt og prisstærkt liggeunderlag til sommerhalvåret med en vægt på kun 540 gram. Opdateret 2020-version med den nye WingLock™-ventil. 
1.109,00 kr.
887,00 kr.
Farve: Grøn (PINE)
Beskrivelse

Komfortabelt og prisstærkt liggeunderlag til sommerhalvåret med en vægt på kun 540 gram. Opdateret 2020-version med den nye WingLock™-ventil. 

Med en tykkelse på 5 cm, en vægt på 740 gram og lavt pakkevolumen, er Therm-a-Rest NeoAir Venture Large S20 et godt valg til alle sommerens ture og eventyr. 2020-versionen er blevet opdateret med en ny og effektiv ventil og har en R-værdi på 2,2. Underlaget er fremstillet i slidstærkt 50 denier polyester.

Desuden medfølger der et reparationssæt samt en pakpose, der også kan bruges til at puste liggeunderlaget op med!

En god blanding af høj komfort, lille pakvolumen  og Therm-A-Rests høje kvalitet til en rigtig god pris.

Regular-størrelsen er almindelig bredde (51 cm) og almindelig længde (183 cm).

WingLock™-ventil: op til 3 gange hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning

Therm-A-Rest NeoAir Venture er blevet opdateret med den nye WingLock™-ventil.

Først og fremmest er WingLock™-ventilen større end forgængeren. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggeunderlaget kan pustes op, op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Detaljer
Detaljer
Pakpose fungerer også som pumpe
Detaljer
Pakpose medfølger
Detaljer
Regular: 51 x 183 cm
Detaljer
Reparationssæt medfølger
Detaljer
R-værdi: 2,2 (egner sig bedst til sommerbrug)
Detaljer
Tykkelse: 5 cm
Detaljer
R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
WingLock™-ventil - op til 3 x hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning
Materialer
Materialer
50 denier polyester
Vægt
Vægt:
540 gram
Dimensioner
Dimensioner
Alm., ca 183 cm
Varenummer:40078001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!