Icebreaker Mens Tech Lite II S/S Tee Canopy Camper
Icebreaker Mens Tech Lite II S/S Tee Canopy Camper
40%

Icebreaker Mens Tech Lite II S/S Tee Canopy Camper

Alsidig og komfortabel T-shirt i 100 % new zealandsk merinould med grafisk print på fronten. Den ultimative allround-T-shirt, der både kan bruges til hverdag og rejser, men også på vandreturen, klatreturen eller løbeturen.
599,00 kr.
359,00 kr.
Farve
Størrelse: Small (S)
Beskrivelse
Icebreaker Men'sTech Lite II S/S Tee Canopy Camper er seneste skud på stammen af Icebreakers suveræne allround-T-shirt, Tech Lite. T-shirten er fremstillet i blød, behagelig og temperaturregulerende merinould i en jerseystrikket metervare på 150 g/m2, der er let, luftig og hurtigtørrende.

Materialet er bionedbrydeligt og ulden lever op til Icebreakers tårnhøje standarder for dyrevelfærd, bæredygtighed og transparens, der placerer new zealænderne helt i front når det kommer til ansvarlig produktion.

Designet er helt enkelt med en klassisk pasform, rund hals og forskudte skuldersømme, der ikke generer under en rygsæk. På fronten er der et grafisk motiv, inspireret af klassisk friluftsliv. Kombinationen af det lækre, funktionelle materiale, det klassiske look og den gode pasform gør Tech Lite II til den ene T-shirt, du kan bruge til alt fra pæn hverdagsbrug til sveddryppende vandreture med masser af højdemeter.

Detaljer
Detaljer
Forskudte skuldersømme, der ikke generer under en rygsæk
Grafisk print
Rund halsudskæring
Materialer
Materialer
150 g/m2
100 % merinould
Varenummer:41755
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!