Osprey Talon Pro 20

Teknisk letvægtsrygsæk i et slidstærkt og ekstremt vandafvisende materiale. En fremragende rygsæk til dagsture i alle afskygninger og særdeleshed i barskt terræn og til de mere hårdføre eventyr.
1.799,00 kr.
Farve: Grå (CARBON)
Størrelse
Beskrivelse

Teknisk letvægtsrygsæk i et slidstærkt og ekstremt vandafvisende materiale. En fremragende rygsæk til dagsture i alle afskygninger og særdeleshed i barskt terræn og til de mere hårdføre eventyr.

Osprey Talon Pro 20 er en pro-version af den klassiske og højt elskede Talon 20. Pro-versionen er fremstillet i et mere slidstærkt materiale uden at gå på kompromis med den lave vægt. Materialet tåler også en del vand, så du ikke behøver at lade dig stoppe af et par småbyger undervejs.

Rygsækken rummer 20 liter, så du får en rygsæk, der ikke er for stor, men alligevel har plads til det nødvendige grej, når du bevæger dig ud på nye dagseventyr - hvad enten det er på gå-ben på vandrestien, når du tager den hurtige top-tur eller sidder fremadlænet i cykelsadlen. 

Selvom rygsækken er fremstillet med henblik på at minimere vægten, rummer den stadig en række tekniske og innovative detaljer. AirScape-rygstykket sidder tæt til ryggen for optimal komfort, men sørger også for god ventilation, når sveden driver. 

Bæresystemet kan justeres og rygsækken følger kroppens bevægelser, så du hele tiden kan bevæge dig dynamisk og ukompliceret - selv i teknisk og hårdfør terræn.

Praktiske detaljer i form af lomme til drikkesystem, separate lommer til vigtige småting og fæste til isøkse og vandrestave, gør denne rygsæk til en trofast makker på mange forskellige dagseventyr. 

Detaljer
Detaljer
"Ridse-fri" lomme til solbriller og elektronik
"Stow-on-the-go" fæste til vandrestave
AirScape-rygstykke, der sidder tæt til ryggen, men stadig sørger for udmærket ventilation
Elastik-sidelommer
Forberedt til drikkesystem
Fæstemulighed for isøkser
Fæstepunkt til lygte
Hovedrum med lynlåsadgang
Inderlommer i mesh
Justerbar ryglængde
Justerbare skulderstropper
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Justerbart hoftebælte
Kompressionsremme på siderne
LidLock-fæste til cykelhjelm
Lynlåslomme i toppen
Lynlåslommer på hoftebæltet
Nøgleclip
Refleksdetaljer
Slidstærkt og meget vandafvisende materiale
Stor frontlomme i strækbart mesh
Materialer
Materialer
100 denier Robic (93 % nylon, 7 % polyester)
Materialer
200 denier Extreema Nanofly
Vægt
Vægt:
909 gram
Varenummer:40900
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden