Therm-A-Rest NeoAir Xtherm Regular
Therm-A-Rest NeoAir Xtherm Regular
Therm-A-Rest NeoAir Xtherm Regular
Therm-A-Rest NeoAir Xtherm Regular
Therm-A-Rest NeoAir Xtherm Regular

Therm-A-Rest NeoAir Xtherm Regular

XTherm Regular er med sine 430 gram den ultimative letvægter i helårs-luftmadras-kategorien. Den opdaterede 2020 kommer med den nye WingLock™-ventil. 
2.049,00 kr.
Farve: Grå (VAPOR)
Beskrivelse

XTherm Regular er med sine 430 gram den ultimative letvægter i helårs-luftmadras-kategorien. Den opdaterede 2020 kommer med den nye WingLock™-ventil. 

Liggeunderlaget er designet ud fra 'ultralight'-filosofien, der går ud på at pille så meget vægt af oppakningnen som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis komfort og sikkerhed. Med NeoAir XTherm Large har Therm-A-Rest skabt et gennemtænkt og uhørt let liggeunderlag til helårsbrug. NeoAir-teknologien betyder at liggeunderlaget ikke indeholder skum, som et klassisk selvoppustende liggeunderlag, men kun luft. Til gengæld finder man inderst et sindrigt system af tværgående luftkamre beklædt med reflekterende folie, således at kroppens varme og jordens kulde reflekteres. Dermed opnås en imponerende R-værdi på hele 6,9.

Dette gør XTherm oplagt som helårsunderlag, og ikke kun til almindelig vinterbrug herhjemme, men også de helt krævende ture i ekstreme minusgrader, f.eks. nord for polarcirklen.

XTherm lever fuldt ud op til Therm-A-Rest's strenge kvalitetsstandarder mht. riv- og slidstyrke, men vi anbefaler alligevel, at du passer lidt ekstra på liggeunderlaget, når du er på tur. De lette metervarer kan punktere på småsten, torne, osv, så kig lige en ekstra gang, inden du spreder underlaget ud og gør klar til natten. Skulle du alligevel være uheldig, følger der et sæt lappegrej med i købet.

WingLock™-ventil: op til 3 gange hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning

I denne nye 2020-version har Therm-A-Rest opdateret XTherm med deres nye WingLock™-ventil.

Først og fremmest er WingLock™-ventilen større end forgængeren. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggerunderlaget puster sig op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Detaljer
Detaljer
Pakpose fungerer også som pumpe
Detaljer
Pakpose medfølger
Detaljer
Regular-størrelse: 51 x 183 cm.
Detaljer
Reperationssæt medfølger
Detaljer
R-værdi: 6,9 (helårsbrug - også i ekstreme minusgrader)
Detaljer
Tykkelse på 6,4 cm.
Detaljer
R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
WingLock™-ventil - op til 3 x hurtigere oppustning, samt 1-vejs-oppustning
Materialer
Materialer
30 denier nylon
Materialer
50 denier polyester
Vægt
Vægt:
430 gram
Dimensioner
Dimensioner
Alm., ca 183 cm
Varenummer:40088001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden