Therm-A-Rest LuxuryMap XL S20

Exceptionelt komfortabelt selvoppusteligt liggeunderlag i en ekstra stor størrelse, der giver masser af plads at brede sig på. Høj isoleringsværdi, makismal komfort og en materialetykkelse på hele 7,6 cm. Kommer med det nye TwinLock™-ventilsystem.
1.889,00 kr.
1.322,00 kr.
Farve: Blå (POSEIDON)
Beskrivelse

Exceptionelt komfortabelt selvoppusteligt liggeunderlag i en ekstra stor størrelse, der giver masser af plads at brede sig på. Høj isoleringsværdi, makismal komfort og en materialetykkelse på hele 7,6 cm. Kommer med det nye TwinLock™-ventilsystem.

Therm-A-Rest - LuxuryMap XL S20 er et lækkert liggeunderlag, der puster sig selv og giver luksuriøs komfort på turen. Kombinationen af en tykkelse på hele 7,6 cm, ekstra længde og bredde i et rektangulært snit, samt et blødt og behageligt overflademateriale, giver gode odds for en god, dyb nattesøvn i det fri. Skummet er konstrueret således, at det yder ekstra støtte i tryk-zoner, hvor kroppens vægt tynger skummet nedad, hvilket yderligere øger komforten. 

Med en kampvægt på 2330 gram ligger LuxuryMap XL i den tunge ende af skalaen til vandrebrug (!), men det er oplagt til lejrlivet ved nærmeste shelter, base-camp'en og camping/bil-ferien. R-værdien på 6,0 gør liggeunderlaget velegnet til helårsbrug, mens XL-størrelsen med ekstra længde (196 cm) og ekstra-ekstra bredde (76 cm), giver følelsen af en rigtig seng. Et luksuriøst liggeunderlag, der er noget nær det tætteste man kommer på en rigtig seng i det fri.

TwinLock™-ventilsystem: 3 gange hurtigere oppustning + 5 gange hurtigere luftudslip, når liggeunderlaget skal pakkes sammen igen

Therm-A-Rest er kendt for deres suveræne produktkvalitet og deres funktionelle nyskabelser, der i særlig grad har været med til at rykke markedet for liggeunderlag. I 2020 har de opdateret en del af deres liggeunderlag med nye ventiler, enten WingLock™ og TwinLock™. 

TwinLock™-systemet består af to seperate envejs-ventiler, i modsætning til de forrige modeller, hvor der kun har været 1 ventil og man derfor skulle presse luften ud. Det sætter TwinLock™ en stopper for! Når liggeunderlaget skal pustes op, løsnes den ene ventil, mens den anden forbliver fastskruet - og liggeunderlaget puster sig selv op automatisk. Når det skal pakkes ned igen gør du det omvendte. De nye og større ventiler giver 3 gange hurtigere oppustning og hele 5 gange hurtigere luftudslip, når liggeunderlaget skal pakkes sammen igen.

Simpelt, men hyper-effektivt!

Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.

Detaljer
Detaljer
Ekstra blødt overflademateriale
Detaljer
Pakpose inkluderet
Detaljer
R-værdi: 6 (egner sig til helårsbrug)
Detaljer
Tykkelse: 7,6 cm
Detaljer
XL: 76 x 196 cm
Detaljer
R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
TwinLock™-system - 3 x hurtigere oppustning, 5 x hurtigere luftudslip, når liggeunderlaget skal pakkes sammen
Vægt
Vægt:
2330 gram
Dimensioner
Dimensioner
Lang, over 183 cm
Varenummer:40096001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!