Therm-A-Rest Neoair Xtherm NXT Max Large

NeoAir XTherm NXT MAX har det bedste varme-til-vægt-forhold af enhver rektangulær liggeunderlag, der nogensinde er skabt. Underlaget er varmere, lettere og tykkere end den tidligere model, og XTherm NXT MAX er et oplagt letvægtsunderlag for alpinister, bjergbestigere og vinterture i ekstrem kulde.
2.789,00 kr.
Farve: Blå (NEPTUNE)
Beskrivelse
Med Xtherme serien har Therm-A-Rest endnu en gang skabt et gennemtænkt og uhørt let liggeunderlag til helårsbrug. Underlaget er oplagt som helårsunderlag, og ikke kun til almindelig vinterbrug herhjemme, men også de helt krævende ture i ekstreme minusgrader, f.eks. nord for polarcirklen.

NeoAir teknologien betyder at liggeunderlaget ikke indeholder skum som et klassisk selvoppustelige liggeunderlag, men kun luft. Til gengæld finder man inderst et sindrigt system af tværgående luftkamre beklædt med reflekterende folie, så kroppens varme og jordens kulde reflekteres.

Therm-A-Rest WingLock-ventilen er større end tidligere ventiler. Med en størrelse, der svarer til et skruelåg på en sodavandsflaske tillader den mere luft at strømme igennem, hvilket gør, at liggeunderlaget puster sig op til 3 gange hurtigere op end førhen. Det går selvfølgelig også op til 3 gange hurtigere at få luften ud af liggeunderlaget.

Derudover, har ventilen fået to 'vinger' på siden, der gør envejs-oppustning muligt. Ved hjælp af et lille twist, lukker ventilen halvt til og tillader dermed kun luft at strømme ind - ikke ud. Med andre ord betyder det, at det er slut med luft, der strømmer ud af liggeunderlaget, før du når at skrue ventilen tilbage i låst tilstand, hvis du lige giver underlaget et par ekstra pust for at få det lidt hårdere.
 • Forbedret indvendig konstruktion giver et lydløst liggeunderlag.
 • ThermaCapture-teknologi og indvendige trekantede kamre udstråler kropsvarme og reducerer varmetabet til omgivelserne.
 • Raffineret konstruktion og tynde materialer og derved lav pak størrelse
 • WingLock-ventil: Leverer hurtig envejs-oppustning og hurtig tømning uden at give afkald på muligheden for nemt at justere lufttrykket, for komfortmikrojusteringer mens du ligger på underlaget.
 • Pumpsack, pakpose og feltreparationssæt medfølger
 • Materiale: 70D rip HT Nylon
 • Mål 64 x 196 X 7,6 cm
 • Pakket mål: 28x13 cm
 • Vægt: 680 g
 • R-værdi: 7,3 (helårsbrug - også ekstreme frostgrader)
 • R-værdi målt efter den nye, universelle 2020-standard
 • Ny universel R-værdi-standard for 2020: ASTM F3340-18
 • ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker om at lave en universel standard for R-værdi, der angiver liggeunderlagets isoleringsevne. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var R-værdien mere eller mindre baseret på producenternes egne tests, og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.
 • Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere og sammenligne R-værdien på forskellige liggeunderlag. Bemærk at den nye standard gør, at nogen liggeunderlag har fået "nye", mere retvisende R-værdier, selvom det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig.
Dimensioner
Dimensioner
Xtra bred, over 55 cm
Varenummer:44090001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!