Frilufts Barry 3

Simpelt og klassisk 3-personerstelt til dig der skal snuse til outdoor-verdenen, ud i det danske sommerland eller på festival.
1.099,00 kr.
Farve: Grøn (SILVER PINE/BLACK)
Beskrivelse
Konstruktionen er klassisk kuppeltelt med to stænger der krydser hinanden i toppen og med en lille apsis der spændes ud foran indgangen. Det gør det nemt at stille op, og bruger man de ekstra barduner, kan det også fint klare lidt frisk vestenvind. Bund og oversejl er udstyret med en solid PU coating, så regnvejr er ikke noget problem. Kondensdannelse  holdes nede af udluftning i døren, i toppen af inderteltet og af en snedig måde at løfte oversejlet lidt bagtil.  Frilufts Barry 3's størrelse og højde i inderteltet, giver fin plads til 3 voksne og lidt oppakning. Pga. vægten og materialevalg, egner teltet sig til det mere moderate brug og til at blive transporteret på cykel, kano eller i bilen.

  • Vægt: I alt 4840 g. Turvægt 4320 g.
  • Vandsøjletryk: Oversejl 3000 mm. Bund 5000 mm.

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen: https://www.friluftsland.dk/blog/telte-vandsoejletryk-og-vandtaethed/


Varenummer:42142001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!