Aclima Womens Reinforced Crew Neck
Aclima Womens Reinforced Crew Neck
25%

Aclima Womens Reinforced Crew Neck

Superlet og lækker langærmet merinouldundertrøje til kvinder. Det tynde materiale fungerer lige godt som inderste lag i koldt og varmt vejr, mens dobbelt lag på skuldre og albuer sørger for ekstra slidstyrke der, hvor der er mest brug for det.
Fra 849,00 kr.
Fra 636,00
Beskrivelse

Superlet og lækker langærmet merinouldundertrøje til kvinder. Det tynde materiale fungerer lige godt som inderste lag i koldt og varmt vejr, mens dobbelt lag på skuldre og albuer sørger for ekstra slidstyrke der, hvor der er mest brug for det.

Aclima Womens Reinforced Crew Neck er en superlækker langærmet uldundertrøje med forstærkninger på skuldre og albuer. Trøjen hører til i Lightwool-serien, der består af 100 % luksuriøs new zealandsk merinould med en tykkelse på blot 140 g/m2. Det giver et superkomfortabelt og meget alsidigt inderste lag, der både kan bruges alene i varmt vejr, eller som svedtransporterende og temperaturregulerende base layer i køligt eller koldt vejr. Topklasse fra de norske uldspecialister.

Detaljer
Detaljer
Ekstra længde bagpå
Flade syninger, der ikke generer under f.eks. en rygsæk eller en klatresele
Forstærkninger på albuerne
Forstærkninger på skuldrene
Tommelfingerhuller hindrer at ærmerne kryber op, og varmer godt om håndleddene
Materialer
Materialer
140 g/m2
100 % merinould
Vægt
Vægt:
240 gram
Varenummer:38775
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden