Aigle Parcours 2 Var
25%

Aigle Parcours 2 Var

En håndlavet gummistøvle med et klassisk look og helt speciel komfort. Til dig, der forventer meget mere af en gummistøvle end blot vandtæt fodtøj.
1.449,00 kr.
1.086,00 kr.
Farve: Brun (BRONZE)
Størrelse
Beskrivelse
Til jagt og lange ture gennem ujævnt terræn! Hemmeligheden ved denne gummistøvle ligger i den patenterede sålkonstruktion: Den består af forskelligt forarbejdede dele i naturgummi og har - især i hælområdet - særligt god støddæmpning og passende støtte.
Sålen er lavet er en stærk og elastisk stødabsorberende pude, der gør skridtafviklingen nemmere og sender en smule energi tilbage til dig. På mange måder minder Aglie Parcours 2 Vario om et par rigtigt gode vandrestøvler.
Skaftet er justerbart, så alle ben passer godt ned i gummistøvlerne. Overdelens anatomiske form og asymmetriske snit forhindrer trykpunkter og gør det muligt for støvlen at følge benets naturlige bevægelse. Det fugttransporterende for skaber et afbalanceret fodklima.
Varenummer:43732
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden