Artilect Womens Boulder 125 Crew L/S
30%

Artilect Womens Boulder 125 Crew L/S

Tætsiddende og behagelig trøje med fokus på performance, komfort og holdbarhed.
799,00 kr.
559,00 kr.
Farve: Lilla (ANDORRA)
Beskrivelse
Tætsiddende og behagelig trøje med fokus på performance, komfort og holdbarhed.

Artilect Womens Boulder 125 Crew L/S er fremstillet af 125 g/m2 NuYarn der består af merinould der er spundet med Artilects NuYarn-teknologi der sikrer en fremragende åndbarhed og slidstyrke, samtidigt med at det føles blødt og behageligt mod huden. Trøjen er designet med øje for komfort under high output-aktiviteter og er udstyret med ventilationspaneler under armene for at sikre ekstra god åndbarhed. Artilect Boulder 125 Crew L/S er en del af Artilects A/SYS-serie.

A/SYS-serien er Artilects performancelinje med hvilken de har skabt beklædning med et helt særligt fokus på samspillet mellem materialevalg, fremstillingsmetoder og den endelige pasform, for at maksimere fugt- og varmeregulering, bevægelsesfrihed og komfort, alt samlet i et stilrent design. A/SYS-serien er designet til den aktive livsstil – om det er i byen eller i bjergene. Hver beklædningsgenstand er skabt til at kunne præstere glimrende på egen hånd og fremragende i kombination med andre dele i serien.
Detaljer
Detaljer
Rund halsudskæring
Ventilationszoner fremmer åndbarheden
Materialer
NuYarn – merinould spundet omkring en kunststofkerne på en særlig måde, der øger uldens elasticitet, slidstyrke og temperaturregulerende egenskaber, samt gør den mere hurtigtørrende og vindresistent
Varenummer:42929
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!