Artilect Mens Boulder 125 Tee

Performanceorienteret t-shirt til den aktive mand, designet med fokus på komfort og holdbarhed.
749,00 kr.
Farve: Blå (DUSK BLUE)
Beskrivelse
Performanceorienteret t-shirt til den aktive mand, designet med fokus på komfort og holdbarhed.

Artilect Mens Boulder 125 Tee er fremstillet af Artilects eget NuYarn 125 som er et ultralet materiale af merinould, der giver fremragende åndbarhed og slidstyrke, samtidigt med at det føles blødt og behageligt mod huden.

T-shirten er designet med ekstra god åndbarhed under armene, flade syninger for komfort og en tætsiddende men behagelig pasform. Artilect Mens Boulder 125 Tee er en del af Artilects A/SYS-serie.

A/SYS-serien er Artilects performancelinje med hvilken de har skabt beklædning med et helt særligt fokus på samspillet mellem materialevalg, fremstillingsmetoder og den endelige pasform, for at maksimere fugt- og varmeregulering, bevægelsesfrihed og komfort, alt samlet i et stilrent design. A/SYS-serien er designet til den aktive livsstil – om det er i byen eller i bjergene. Hver beklædningsgenstand er skabt til at kunne præstere glimrende på egen hånd og fremragende i kombination med andre dele i serien.
Materialer
NuYarn – merinould spundet omkring en kunststofkerne på en særlig måde, der øger uldens elasticitet, slidstyrke og temperaturregulerende egenskaber, samt gør den mere hurtigtørrende og vindresistent
Varenummer:42945
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!