Cotopaxi Uyuni 46l Duffel

Solid duffel, perfekt til weekendturen!

OBS: Hver Del Dia-taske har sin egen, unikke farvesammensætning. Billederne er derfor ikke repræsentative!
899,00 kr.
Farve
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
Uyuni 46L Duffel Bag er den ideelle ledsager til eventyrrejser. Den hårde nylonskal kan klare de fleste knubs, som rejser kan byde på, mens dens top-til-bund lynlås giver hurtig adgang til dit udstyr. Et polstret hylster til bærbar computer, sammenklappeligt vaskerum og topopbevaringslomme afrunder denne alsidige duffel.

Del Dia er navnet på Cotopaxi’s initiativ for at reducere ressourcespild inden for tekstilbranchen. Del Dia-taskerne er produceret i Bataan i Filippinerne og lavet af 100 % reststof fra andre udstyrs- og beklædningsproduktioner. Når du køber en Del Dia-taske får du en taske, med en helt unik farvekombination, samtidigt med at du hjælper med at forhindre, at gode materialer ender på lossepladsen og går til spilde. Taskens design og tekniske funktioner er naturligvis ens for alle eksemplarer, men farvekombinationerne vil være forskellige.
 
OBS: Ved køb af Del Dia-tasker fra Cotopaxi via webshoppen, udvælges tasken i en tilfældig farvekombination. Farvekombinationen på tasken svarer derfor ikke nødvendigvis til farvekombinationen der fremgår af produktbilledet på hjemmesiden.Størrelse: 46 L
  • Materiale: 100% nylon
  • Laptop rum: Max 15 tommer
  • Dimensioner: 56 cm, 28 cm, 25 cm
  • Vægt: 650 g
  • Del Dia – denne taske fås kun i unikke farvekombinationer
Varenummer:43769001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!