Gosoaky Kids Tiger Eye
Gosoaky Kids Tiger Eye

Gosoaky Kids Tiger Eye

Uanset om du bygger snemænd eller går en tur gennem byen: I den fashionable Tiger Eye-jakke vil dine børn forblive behageligt varme og pålideligt tørre selv på grimme, kolde og våde vinterdage.
1.049,00 kr.
Beskrivelse
Vinterjakken er helt vind- og vandtæt (vandsøjletryk 8.000 mm). Dette sikres af en åndbar belægning, der er påført bagsiden af ydermaterialet. Denne position af PU-belægningen giver jakken en behagelig blød følelse. På denne måde holder den regn, sne og kold vind væk fra dine børn. Og takket være den PFC-fri DWR-finish er materialet også vand- og smudsafvisende. Det åndbare syntetiske fiberfyld sikrer hyggelig varme og er desuden modstandsdygtigt over for fugt. Hætten og kraven er desuden varmt polstret, så dit hoved, nakke og ører er godt beskyttet mod fugt og kulde. De bløde ribmanchetter i ærmerne lukker godt og varmer håndryggen. Med sit casual look og stærke egenskaber i vådt og koldt vejr er Tiger Eye absolut velegnet til udendørs og bybrug. Detaljer Varm, polstret, vandtæt vinterjakke Underlagt lynlås foran med hagebeskytter og magnetisk stormklap Beskyttende hætte 2 håndlommer med magnetklap 1 lynlås brystlomme 1 lille inderlomme Manchetter med ribmanchetter Ventilationshuller under armene Indsyet navneskilt Reflekterende design elementer Smuds- og vandafvisende PFC-fri DWR-imprægnering (Bionic Finish Eco)
Varenummer:43697
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden