Haglöfs Womens Korp Proof Pant
30%

Haglöfs Womens Korp Proof Pant

Haglöfs Womens Korp Proof Pant er nogle lette, åndbare og vandtætte skalbukser. Nemme at have med på farten eller på en længere vandretur til de regnfulde dage.
999,00 kr.
699,00 kr.
Farve: Sort (TRUE BLACK)
Beskrivelse
Haglöfs Womens Korp Proof Pant er den ideelle løsning for kvinder, der søger letvægts, åndbar og vandtæt beskyttelse mod vådt vejr. Den er velegnet til alt fra vandreture til daglig brug. Med sit pladsbesparende og lette design, er de nemme at pakke i en lille dagsturstaske, og derved nemme at have ved hånden, uanset hvor du befinder dig. 

De er fremstillet af 2-lags PROOF-skalmateriale i genanvendt polyester med en blød og mat rivfast overflade. En elastisk linning og justerbare bukseben med lynlåse gør dem behagelige at have på og nemme at trække af eller på.  Denne buks er designet til at holde dig tør og beskyttet, uanset vejrforholdene, og dens lette og åndbare konstruktion giver dig mulighed for at bevæge dig frit og ubesværet.

Med sin enkle og moderne stil er Haglöfs Womens Korp Proof Pant også en buks, der kan bruges til andet end de aktive udendørsaktiviteter. Denne buks er en perfekt kombination af funktionalitet og stil og vil helt sikkert blive en favorit i enhver garderobe.


  • Fremstillet af 2-lags-PROOF™-skalmateriale i genanvendt polyester, der giver let og åndbar vejrbeskyttelse
  • Elastisk talje
  • Justerbare bukseben med læglynlåse
  • Faconsyede knæ
  • Vægt: 303 gram


Varenummer:45276
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!