Haglöfs Womens Malung Pile Hood

Haglöf Womens Malung Pile Hood er en varm og lækker fleecetrøje til kvinder. Perfekt til en lang række udendørsaktiviteter, som mellemlag eller som hyggetrøje derhjemme.
1.199,00 kr.
Beskrivelse
Haglöf Womens Malung Pile Hood er en alsidig fleecetrøje velegnet til både udendørsaktiviteter og afslapning hjemme. Fleecetrøjen er lavet af high-loft fleece i genanvendt polyester, som er et virkelig komfortabelt og åndbart materiale. Materialet er også meget isolerende, hvilket gør trøjen ideel til koldere vejrforhold, og det tørrer hurtigt, hvilket gør den velegnet til en lang række af aktiviteter.

Forskudte overlocksømme gør det nemt at bruge den som mellemlag kombineret med en skaljakke, så der ikke opstår gener. Du finder også en hyggelig hætte og masser af lommeplads, herunder et sæt netforede håndvarmerlommer, der også fungerer som ventilationsslidser. Haglöfs Womens Malung Pile Hood er skabt til kvinder, der søger varme og komfort i deres påklædning.

Haglöfs er kendt for deres fokus på bæredygtighed og miljøvenlige produkter. Womens Malung Pile Hood er ingen undtagelse, lavet af genanvendt polyester samt Bluesign-godkendt.

Alt i alt er det en varm og komfortabel hættetrøje, ideel til kvinder, der søger en alsidig og miljøvenlig beklædningsgenstand. Velegnet til koldere vejr og perfekt til både udendørsaktiviteter og afslapning hjemme.

  • Materiale: Strikket Polartec-fleece, 100 % genanvendt polyester, 197 g/m2, Bluesign-godkendt
  • Fremstillet af isolerende high-loft fleece i genanvendt polyester
  • To ventilerede håndlommer med lynlås og en brystlomme med knaplukning
  • Forskudte overlocksømme, som gør det nemt at bruge lag på lag
  • Hætte med afslappet pasform
  • Produktets længde midt på ryggen er 71 cm (størrelse M).
  • Vægt: 391 gram


Varenummer:45285
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!