Haglöfs Womens Mossa Pile Jacket

Haglöfs Womens Mossa Pile Jacket er en lækker og varm fleecetrøje til kvinder, som kan bruges som varmt mellemlag på kolde dage i naturen eller som trøje til hverdagsbrug.
1.099,00 kr.
769,00 kr.
Beskrivelse
Haglöfs Womens Mossa Pile Jacket er en fremragende fleecetrøje til kvinder, der ønsker en varm og blød trøje, der kan bruges til udendørsaktiviteter eller som et varmt mellemlag under en jakke, når temperaturerne falder.  

Trøjen er lavet af genanvendt polyester, hvilket gør den til et miljøvenligt valg. Materialet ånder godt og tørrer hurtigt, og disse egenskaber gør den velegnet til en masse forskellige aktiviteter. Den har to håndlommer med masser af plads, hvor du kan opbevare vigtige småting fx nøgler, pung og mobil, eller varme dine hænder. 

Mossa Pile Jacket er en alsidig trøje, der kan bruges til en lang række udendørsaktiviteter, herunder vandring, camping, klatring og meget mere. Den er nem at pakke ned, så den kan tages med på farten, og den er let at tage af og på. 

Trøjen er også designet med en god pasform, der giver dig mulighed for at bevæge dig frit og ubesværet, mens du er aktiv. Den bløde og varme fleece vil holde dig varm og behagelig, uanset hvor længe du er ude.
Trøjen er af høj kvalitet, der er designet til at holde i mange år. Den er let at vedligeholde og kan vaskes i maskine, så du kan holde den ren og frisk, selv efter mange ture i naturen.

  • Materiale: Strikket fleece, 100 % genanvendt polyester, 305 g/m2, Bluesign-godkendt
  • Åndbar og hurtigtørrende
  • To håndlommer med lynlås
  • Vægt: 485 gram

Varenummer:45281
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!