Nordic Pocket Saw Original

Den originale version er en smart, pakkebar og let hånddrevet kædesav, der er nem at pakke i din rygsæk eller sætte i dit bælte. Det er det, der gør Nordic Pocket Saw til en vigtig turmakker på dine eventyr.
399,00 kr.
Farve: Rød (RED)
Beskrivelse
Den originale version er en smart, pakkebar og let hånddrevet kædesav, der er nem at pakke i din rygsæk eller sætte i dit bælte. Det er det, der gør Nordic Pocket Saw til en vigtig turmakker på dine eventyr. Kæden er lavet af varmebehandlet kulstofstål, som er ideel til klinger og specielt udviklet til at kunne modstå hård brug under barske forhold. De kraftige nylonhåndtag er ekstremt holdbare og giver behageligt og sikkert greb, selv når det er vådt. Tasken kan bæres på dit bælte eller gemmes væk i din rygsæk.
 
Kæden er 65 cm lang og lavet af varmebehandlet kulstofstål med 33 tovejs tænder, som sikrer maksimal ydeevne, når den bruges. Håndtagene er lavet af hårdt nylon og er ekstra store for at give dig et sikkert greb, selv når det er vådt. Kæden er testet i et svensk laboratorium og kan modstå en kraft, der er 20 gange stærkere, end et menneske kan opnå ved normalt brug.
Varenummer:43350001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!