Norrøna Mens Falketind Flex1 Pants
40%

Norrøna Mens Falketind Flex1 Pants

Norrøna’s efterhånden klassiske Falketind Flex1 bukser er en favorit i de norske fjelde. Bukserne super alsidige og fungere til langt de fleste friluftsaktiviteter hvor du har brug for et par lette, strækbare, åndbare og vindafvisende bukser.
1.549,00 kr.
929,00 kr.
Farve: Blå (ELECTRIC BLUE)
Størrelse: X-small (XS)
Beskrivelse
Norrøna’s efterhånden klassiske Falketind Flex1 bukser er en favorit i de norske fjelde. Bukserne super alsidige og fungere til langt de fleste friluftsaktiviteter hvor du har brug for et par lette, strækbare, åndbare og vindafvisende bukser. Bukserne er oplagte at bruge året rundt til både vandring, klatring og langrend. Skal du bruge dem om vinteren kan det dog være en fordel med et par lange underbukser inden under.

Denne generation adskiller sig fra tidligere ved at være lavet i genanvendt nylon og polyester samt lommer der både er lamineret og syet. Derudover er den nedre del af benet lavet om, så det kan udvides med en lynlås, så bukserne sidder godt, uanset om du har sko eller skistøvler på.

Derudover har bukserne:
-    Custom-fit system i taljen
-    2 håndlommer
-    En lårlomme
-    En baglomme
-    Ventilationsåbning på langs låret

Materiale: 69% genanvendt nylon, 19% genanvendt polyester, 12% elastane.

Vægt: 426 gram


Varenummer:42365001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden