Norrøna Womens Falketind Octa Jacket

Norrøna Falketind Octa Jakcet er det perfekte mellemlag til alle outdoor eventyr fordi den er let, meget åndbar og samtidigt har et exceptionelt forhold mellem varme og vægt. Det der gør jakken helt særlig, er det materiale den er lavet af; Octa fiber.
1.699,00 kr.
679,00 kr.
Farve: Blå (AQUARIUS)
Størrelse: X-small (XS)
Beskrivelse
Norrøna Falketind Octa Jakcet er det perfekte mellemlag til alle outdoor eventyr fordi den er let, meget åndbar og samtidigt har et exceptionelt forhold mellem varme og vægt. Det, der gør jakken helt særlig, er det materiale den er lavet af; Octa fiber.

Octa fiber hører til det man kan kalde ”aktiv isolation”, og er udviklet til at blive brugt til aktiviteter med meget højt eller svingede aktivitetsniveau. Fiberen i sig selv har en meget åben struktur, og det er det, der gør den helt særlig. Den åbne struktur gør, at åndbarheden er meget høj, fordi det er nemt for fugt og overskudsvarme at trænge igennem fiberen, og lyner man jakken ned, vil man hurtigt få luftet ud. Den åbne struktur gør samtidigt, at jakken kan holde på en masse varm luft, og har man et vindtæt lag på udenover, er jakken lun og behagelig.

Ydersiden af jakken er lavet i Pertex, et tæt vævet mix af nylon og polyester, der er strækbart, vindtæt og vandafvisende. Det gør jakken god som det yderste lag i årets varmeste måneder og god som mellemlag i de kolde. Under armene er der warm1 fleece, der kan regulere varmen, når pulsen er høj.

  Derudover har jakken:
-    Høj krave der tager vinden og holder halsen varm
-    2 håndlommer
-    Elastik i bunden af jakken, så den lukker tæt.

Materiale: 100% nylon, heraf 51% genanvendt.
Vægt: 224 gram


Varenummer:42065001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!