Osprey Mens Exos 48

Teknisk og kompromisløs letvægtsrygsæk. Det åndbare bæresystem og det klassiske design gør denne vandrerygsæk oplagt til alverdens eventyr på vandrestierne. Egner sig til hytte til hytte tur i Norge, weekendtur i telt og shelter eller den ugelange vandretur med minimalistisk oppakning.
1.899,00 kr.
Farve: Grå (TUNGSTEN GREY)
Størrelse
Beskrivelse
Osprey Mens Exos 48 S22 er en super lækker rygsæk fremstillet i lette, men stadig slidstærke materialer. Det betyder, at du får frihed til at bevæge dig let og ubesværet derudaf gennem terrænet. For ultimativ komfort er rygsækken udstyret med et justerbart AirSpeed-rygstykke, som sørger for optimal komfort og ventilation, selv når rygsækken er pakket tungt og vejret er varmt. Brug i stedet energien på at tilbagelægge kilometer efter kilometer alt imens du nyder omgivelserne.

Selvom Exos 48 har en særdeles rimelig vægt for en rygsæk i sin klasse, er den stadig opdateret med praktiske og uundværlige detaljer. På de kortere ture, hvor du ikke har brug for ligeså meget oppakning, kan toplåget afmonteres og kompressionsremmene i siden gør, at du kan tilpasse rygsækken til lige netop den tur, du skal på. Det gør Exos 48 til en alsidig rygsæk, der kan bruges på mange slags ture af både kortere og længere varighed.

Med Osprey Exos 48 får du en fremragende vandrerygsæk til både weekendturene med sovegrej og lidt ekstra luksus eller til den gram-bevidste vandrer, der kører den ind med letvægtsgrej på de lange vandreture. I de elastiske sidelommer er der plads til vandflasker, og den praktiske frontlomme i strækbar mesh passer perfekt til når du lige skal pakke en trøje væk eller have nem adgang til posen med trailmix.

Detaljer
Detaljer
"Stow-on-the-go" fæste til vandrestave
Aftagelige bærestropper til liggeunderlag
AirSpeed™-bæresystem, der giver god luft til ryggen
Behandlet med PFC-fri, vandafvisende DWR
Bærehank for oven
Elastiske sidelommer
FlapJacket-top, så rygsækken kan bruges uden toplåget
Justerbare skulderstropper
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Justerbart hoftebælte
Kompressionsremme på siderne
Lynlåslomme i toplåget
Lynlåslommer på hoftebæltet
Stor frontlomme i strækbart mesh
Bluesign-certificeret
Materialer
100D High Tenacity Nylon Ripstop Recycled BSAPP C0
Vægt
Detaljeret vægt:
Vægt - S/M: 1210 gram, L/XL: 1260 gram
Vægt:
1.258 gram
Varenummer:41585
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!