Petromax Camping Oven

Bagning uden ovn - med Petromax' Camping Oven får du ovnfærdige retter på alle dine eventyr - om du så er afsted i campingvogn eller på sheltertur.
599,00 kr.
Beskrivelse
Den særlige funktion ved campingovnen er den tredobbelte luftcirkulation: topvarme, bundvarme og sidevarme. Takket være den dobbelte væg af ringformen stiger varmen op langs siderne og opvarmer retterne i ringform eller på bagepladen til campingovnen. Ventilationsåbninger og den ydre belægning giver dig mulighed for at opnå optimale bageresultater med stor uafhængighed!

Campingovnen er velegnet til komfur, campingkomfur eller til direkte brug over gløderne. Varmen fra varmekilden overføres til de enkelte komponenter i campingovne. Gennem bunden når varmen gryderetten eller grødbollerne gennem udsparingen i midten. Låget sikrer en tæt forsegling og fremkomsten af top- og bundvarme.
Takket være det rustfri stålhåndtag kan du sikkert kontrollere, om din udendørs ret er klar til servering. Med de to håndtag serverer du din ovnret i en usædvanlig rund form, der vil imponere dine gæster.

  • Egnet til gasblus, elkomfur, campingkomfur og over åben ild
  • Tre-delt form giver optimal over- og undervarme samt sidevarme
  • Bredde: 41cm
  • Højde: 14,3cmVarenummer:45087
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!