RAB Womens Alpine 600

Alpine 600 fra RAB bliver din nye pålidelige partner til eventyr, uanset om du er i Alperne eller ude i den danske natur. Letvægtsdesign og exceptionel varme gør denne sovepose uundværlig.
3.099,00 kr.
Farve: Grøn (PEACOCK GREEN)
Størrelse: Personlængde 170 cm (REG LZ)
Beskrivelse
RAB's Alpine serie er designet til bjergene, uanset om du befinder dig højt oppe i Alperne eller dybt inde i Himalaya, til fods eller på to hjul. Med en god balance mellem varme og vægt samt et slankt design er Alpine 600 perfekt til bjergeventyr i højderne. Den er fyldt med 600 g af 650 fillpower gåsedun og har en vindafvisende yderside af Pertex®️ Quantum med et inderfor af genanvendeligt nylon.

Alpine-soveposen er designet med henblik på maksimal dun-ydeevne. Trapezoid-boksvægge giver dunet mulighed for at folde sig fuldt ud, hvilket eliminerer kolde pletter og maksimerer varmen. Chevron-bafledesignet forbedrer dunstabiliteten ved at fordele dunet jævnt omkring hele kroppen. Derudover er åbningerne på Alpine-soveposen designet til at reducere varmetab, med en 3D-formet dunhalskrave, der kan strammes ind for at fange varmen.

Med en smal mumiepasform, en kvindeformet udskæring og en skrå fodkasse er Alpine designet til at reducere unødig bulk og vægt samtidig med at sikre en behagelig nattesøvn.
  • Vægt: 1000g
  • Isolering: 650 fillpower europæisk andedun med Nikwax fluorocarbonfri hydrofobisk finish
  • Temperaturvurdering: Komfort: -5°C, Lower Limit: -12°C, ekstrem: -32°C
  • Pakkestørrelse: 35 cm x 20 cm
  • Pertex Quantum-nylon ripstop med fluorocarbonfri DWR
  • Foring: 20D genbrugsnylon og 650 fillpower europæisk andedun med Nikwax fluorocarbonfri hydrofobisk finish
  • Opbevaringslomme indvendigt
Varenummer:44227001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!