Royal Robbins Womens Expedition II Print 3/4 Sleeve
Royal Robbins Womens Expedition II Print 3/4 Sleeve
30%

Royal Robbins Womens Expedition II Print 3/4 Sleeve

Expedition II er den perfekte følgesvend til lange vandreture og afslappede eventyr. Denne lette og åndbare skjorte tager kampen op mod varmen, tørrer hurtigt og ser godt ud både på og uden for stien.
679,00 kr.
475,00 kr.
Farve
Beskrivelse
Expedition II fra Royal Robbins er den perfekte følgesvend til lange vandreture og afslappede eventyr. Denne lette og åndbare skjorte tager kampen op mod varmen, tørrer hurtigt og ser godt ud både på og uden for stien.  

Skjorten er fremstillet af 100% genanvendt polyester, der er produceret ved at omdanne plastikflasker fra havet. Den transporterer effektivt fugt væk fra kroppen og tørrer hurtigt.

Integrerede teknologier, såsom HeiQ Smart Temp og HeiQ Stain Away, forbedrer ydeevnen yderligere. HeiQ Smart Temp regulerer din kropstemperatur, mens HeiQ Stain Away hjælper med at fjerne snavs og pletter uden brug af skadelige stoffer.

Med en skjult lynlåslomme på siden kan du sikre dine små ejendele undervejs. Stoffet er bluesign-godkendt, hvilket betyder, at det er produceret med fokus på at minimere påvirkningen på mennesker og planeten.

Expedition II skjorten kombinerer avanceret teknologi, bæredygtighed og komfort, hvilket gør den til det ideelle valg til udendørs eventyr.
  • HeiQ Away-teknologi hjælper med at vaske spild og snavs ud uden brug af PFC'er
  • Rygmesh-åg med HeiQ Smart Temp-teknologi hjælper med at regulere din kropstemperatur
  • Skjult lynlåslomme på siden sikrer småting
  • Bluesign-godkendt materiale
  • Materiale: plastikflasker, 100% genanvendt polyester
Varenummer:44117
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!