Sea to Summit EtherLightXT Extreme Mat Large

Superkomfortabelt oppusteligt liggeunderlag, der er imponerende let og kompakt. En R-værdi på 6,2 gør det til et fuldblods 4-sæsoners underlag, der holder dig beskyttet mod kulde fra jorden på alt fra sommerfjeldture til vinterekspeditioner. Ekstra længde og bredde.
2.749,00 kr.
Farve: Sort (BLACK/ORANGE)
Levering: 5-7 dage
Beskrivelse

Superkomfortabelt oppusteligt liggeunderlag, der er imponerende let og kompakt. En R-værdi på 6,2 gør det til et fuldblods 4-sæsoners underlag, der holder dig beskyttet mod kulde fra jorden på alt fra sommerfjeldture til vinterekspeditioner. Ekstra længde og bredde.

Sea To Summit EtherLightXT Extreme Mat Large kombinerer de superlette oppustelige underlags lave vægt og minimale volumen med de tykke underlags komfort og isoleringsevne.

Sea To Summits geniale "Air Sprung Cells"-design sørger for at fordele vægten jævnt og gør underlaget imponerende stabilt og komfortabelt at ligge på, selvom der ikke er skum til at stabilisere. To lag Thermolite-fiberisolering med forskellig densitet sørger for at du er optimalt isoleret mod kulde fra jorden, samtidig med at det holder underlaget imponerende let og komprimerbart. Med en tykkelse på hele 10 cm, rektangulære facon og generøs længde og bredde, har du både suveræn komfort på ujævne underlag og god plads at boltre dig på. Large-versionen er 64 cm bred og 198 cm lang, hvilket er mærkbart mere end standardstørrelsen på 55 x 183 cm. 

Hele herligheden vejer 1050 g, hvilket er ganske imponerende for så meget komfort og så god isolering. Det betyder at underlaget er let og kompakt nok til sommerture, hvor du ellers kan klare dig med mindre isolering, samtidig med at det er godt nok isoleret til selv de helt kolde vinterture.

EtherlightXT Extreme Mat Large er et oppusteligt liggeunderlag i absolut topklasse, der vil gøre det godt på stort set alle tænkelige friluftsture, året rundt.

Ny universel R-værdi standard for 2020: ASTM F3340-18

ASTM (American Society for Testing and Materials) gik i 2019 sammen med en række af de større outdoor-mærker sammen om at lave en universel R-værdi standard. Den hedder ASTM F3340-18 og trådte i kraft 1. januar 2020. Førhen var det mere eller mindre baseret på producenternes egne tests og derfor var resultatet ikke altid retvisende - nogle var generøse i deres vurdering, mens andre var konservative.

Den nye standard skaber et fælles vurderingssystem, der gør det lettere for alle at identificere R-værdien på de forskellige liggeunderlag. Derfor vil nogen liggeunderlag have fået nye R-værdier, selvom teknologien ved det pågældende liggeunderlag ikke har ændret sig. De nye R-værdi er tilgengæld mere retvisende.

Detaljer
Detaljer
R-værdi: 6,2
Detaljer
Sammenrullet: 28 x 18,5 cm
Detaljer
Størrelse: 198 x 64 x 10 cm
Detaljer
"Air Sprung Cells"-teknologi, der giver optimal stabilitet og komfort
"Multi-function valve" - brugervenlig og effektiv ventil i et praktisk, fladt design
"Pillow Lock System" - smart fæstesystem, der passer til Sea To Summits hovedpuder
Airstream Pumpsack inkluderet
Rektangulær facon, der giver maksimal plads og komfort
Reparations-sæt inkluderet
Materialer
Materialer
Yderside i 30x40 denier nylon
Vægt
Vægt:
1050 gram
Dimensioner
Dimensioner
Lang, over 183 cm
Varenummer:41131001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!