Smartwool River Van Graphic S/S Tee Slim Fit
Smartwool River Van Graphic S/S Tee Slim Fit
Smartwool River Van Graphic S/S Tee Slim Fit
30%

Smartwool River Van Graphic S/S Tee Slim Fit

Denne T-shirt er skabt med en blanding af genanvendt polyester og ansvarligt fremskaffet merinould, hvilket sikrer en blød og holdbar T-shirt med lugt- og fugtregulerende egenskaber.
499,00 kr.
349,00 kr.
Beskrivelse
T-shirten er lavet med en blanding af genanvendt polyester og ansvarligt fremskaffet merinould, så du ved, at den er blød og holdbar T-shirt med lugt- og fugtregulerende egenskaber. Derud over har T-shirten en lav tørretid, selvom du har øget din aktivitet, vil din sved ikke sidde længe på din krop.  
Selvom denne t-shirt blev bygget på SmartWool's designblok med regulær pasform til mænd, er den beregnet til at være en unisex-vare. For mænd, bestil din almindelige størrelse. Til kvinder anbefaler vi at gå en størrelse ned fra din standardstørrelse. Hvis du foretrækker et oversized look, så vil vi anbefale at bestille din standard størrelse.
  • Pasform: Almindelig.
  • Stof kombinerer fugtstyringen, temperaturreguleringen og lugtbestandigheden fra Merino med holdbarheden og den hurtige tørretid fra genanvendt polyester.
  • Flatlock sømkonstruktion designet til at minimere gnidning.
  • Forskudte skuldersømme designet til at øge komforten.
  • Fremstillet i Vietnam: 56% Merinould, 44% Genbrugspolyester. Eksklusiv dekoration.
Varenummer:44127
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden