Smartwool Nature Things Graphic S/S Tee Slim Fit

Denne Smartwool Nature Things Graphic S/S Tee Slim Fit er den ultimative base layer eller hverdags t-shirt der holder dig tør og behageligt tilpas under alle forhold. Fremstillet af økologisk bomuld og den fineste merinould, der er naturligt åndbar og lugtresistent, er denne T-shirt designet til at følge dine bevægelser og give optimal komfort hele dagen.
499,00 kr.
Farve: Grøn (FERN REEN)
Beskrivelse

Generelt

Smartwool Nature Things Graphic S/S Tee Slim Fit er en teknisk T-shirt til mænd, der er designet til at holde dig tør, kølig og komfortabel, uanset om du træner eller slapper af. I en blanding af økologisk bomuld og lækkert merinould får man en t-shirt som er blød og slidstærk, samtidig med at den er lugtresistent, temperaturregulerende, åndbar og fugttransporterende.

Anvendelse

Nature Things Graphic S/S Tee er velegnet til en lang række aktiviteter, herunder løb, vandring, fitness og hverdagsbrug. T-shirten har en afslappet pasform, der giver dig fuld bevægelsesfrihed, og den er fremstillet af et blødt og åndbart stof, der holder dig tør og kølig hele dagen.

Specifikationer

  • Materiale: 50% merinould, 50% økologisk bomuld
  • Pasform: Slim fit
  • Åndbar
  • Fugttransporterende
  • Hurtigtørrende
Varenummer:45411
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!