Tierra Mens Off-course Pant Gen.2
25%

Tierra Mens Off-course Pant Gen.2

Strækbare, komfortable og alsidige softshellbukser til mænd. Bukserne er udstyret med praktiske detaljer, der gør dem velegnede til alle sommerhalvårets ture, eller som et par komfortable og funktionelle fritidsbukser hele året rundt.
1.199,00 kr.
899,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse
Beskrivelse
Tierra Mens Off-Course Pant Gen.2 er den nyeste udgave af de populære vandre- og friluftsbukser til fra Tierra. Det lette softshellmateriale er fremstillet i Tierras geniale 2Face Stretch. Det har en glat, slidstærk yderside og en blød inderside, der er komfortabel direkte mod huden.

Materialet beskytter desuden mod vind og vejr, samtidig med at det tillader kroppen at komme af med overskudsvarme. Det strækbare materiale med 4-way stretch giver en enorm bevægelsesfrihed, så du ikke oplever nogle restriktioner, når du er aktiv i det fri.
Sammen med nylon-forstærkninger på udsatte steder (bagdelen, og underbenene) gør det Off-Course Pant Gen.2 til et par slidstærke, komfortable og alsidige bukser, der vil være oplagte til aktiv brug i blandet vejr, hvor man har brug for at kunne bevæge sig uhindret gennem krævende terræn og holde en komfortabel temperatur i alt fra lunt, stille vejr til kold vind og let regn.

Gen. 2 er blevet opdateret med smart og nem justering i livet samt åbning til knæpuder.

Detaljer
Detaljer
Lightweight Two-Face Stretch - 88 % nylon (heraf 52 % genanvendt), 12 % elastic; Forstærkninger i nylon stretch ripstop - 94 % nylon6, 6 % elastan
Detaljer
2 håndlommer
2 lårlommer med lynlås
Bluesign-certificeret
Forstærkninger på udsatte steder
Indvendig justering i livet
Justering i benafslutningerne
Knaplukning og lynlås foran
Krog i benafslutningen, der kan fastgøres til vandrestøvlerne eller -skoene
OEKO-TEX-certificeret
PFC-fri, vandafvisende DWR-behandling
Velcrojustering i benafslutningerne
Åbning til knæpuder
Varenummer:41692
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!