Tierra Womens Roc Blanc Jacket Gen.3

Kraftig GORE-TEX Pro-skaljakke til barske forhold. Skabt til krævende klatring og bjergbestigning året rundt og giver fuld beskyttelse mod alt fra slagregn til snestorm.
4.299,00 kr.
Farve: Rød (RED)
Størrelse: X-large (XL)
Beskrivelse
Kraftig GORE-TEX Pro-skaljakke til barske forhold. Skabt til krævende klatring og bjergbestigning året rundt og giver fuld beskyttelse mod alt fra slagregn til snestorm.
 
Tierra Womens Roc Blanc Jacket Gen.3 er seneste inkarnation af Tierras Roc Blanc-serie, der er flagskibet i deres kollektion af skalbeklædning. Jakken er slidstærk, åndbar og fuldstændig vind- og vandtæt, samt udstyret med alle de små detaljer, der gør det lidt lettere at færdes i udfordrende terræn i al slags vejr.
 
Jakken er fremstillet i en slidstærk 3-lags GORE-TEX Pro-konstruktion, der giver den ultimative kombination af høj slidstyrke, fremragende åndbarhed og fuldstændig vejrbeskyttelse. Ydermaterialet er et slidstærkt 70 denier nylon, der tåler nærkontakt med ru klippeflader, isklatreudstyr eller skienes stålkanter.
 
Snittet er ekstra langt, for at give maksimal beskyttelse mod uvejr, og den rummelige, fuldt justerbare hætte passer over en klatre- eller skihjelm. Pasformen er tilpasset den kvindelige anatomi, med et rummeligt, atletisk snit, der giver fuld bevægelsesfrihed og plads til varmt tøj under. Der er ventilationsåbninger under ærmerne, så du kan skrue op for ventilationen når pulsen stiger, og lommerne er placeret strategisk, så de er til at komme til med klatresele eller rygsæk på, og kan holde f.eks. et par handsker eller en drikkedunk fri for frost.
 
Roc Blanc Jacket er en topklasse-skaljakke til det hele, der vil gøre det godt på alt fra en sommervandretur med fuld oppakning på fjeldet til en isklatretur i bidende januarkulde, og kan holde til rigtig mange års hård brug.
Detaljer
Detaljer
2 brystlommer med lynlås
2-vejs frontlynlås
Bluesign-certificeret materiale
Formsyede ærmer
Fuldt justerbar, hjelmkompatibel hætte
Inderlomme med lynlås
Indsnøring ved hoften
Lomme til liftkort
OEKO-TEX-certificeret
PFC-fri, vandafvisende DWR-behandling
Stor indvendig netlomme
Velcrojustering i ærmeafslutningerne
Ventilationslynlåse under armene
Materialer
Materialer
3-lags GORE-TEX Pro
Varenummer:43205004
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!