null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Is not enough

Is not enough

Uanset om du skal på en uges vandretur, tager familien med på kanotur eller planlægger en cykeltur i bjergene, kan du føle dig sikker på, at bukserne fra IS NOT ENOUGH vil være et godt valg. Gennemtænkt design, gode materialer og robust konstruktion gør dem til en alsidig og pålidelig følgesvend på alle slags ture i mange år fremover!

Filter (7)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Friluftsbukser til en god pris

”IS NOT ENOUGH” startede med en vision om at skabe funktionelle friluftsbukser i høj kvalitet til en overkommelig pris, så flere mennesker kunne få adgang til gode naturoplevelser. Teamet bag mærket følte simpelthen ikke, at kvaliteten, konstruktionen og pasformen var god på de prisvenlige friluftsbukser på markedet. Det besluttede de sig for at gøre noget ved, og det er også sådan det lidt specielle navn ”IS NOT ENOUGH" opstod. 

Et fornuftigt valg

Kollektionen er lille og fokuseret, men dækker et bredt spektrum af aktiviteter. Teamet stillede sig selv den opgave, at hver model skulle være så alsidig som muligt, så den ville være egnet til mange forskellige slags aktiviteter, samt kunne passe til den enkelte brugers specifikke præferencer. Alle funktioner er omhyggeligt udvalgt, så hver enkelt model tilbyder størst mulig funktionalitet. Samtidig har man forsøgt at undgå overflødige detaljer og unødvendigt komplicerede løsninger, så vægt og pris holdes på et overkommeligt niveau. Bukserne har en god pasform og fås i mange farver og mønstre.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld