null
Friluftsland logo
Se også
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
TILBUD 🍂 Friluftsgrej og -beklædning til efteråret
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Indtil den 28. februar 2022

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • TILBUD - Spar stort på tøj og grej til efteråret
 
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Is not enough

Is not enough

Uanset om du skal på en uges vandretur, tager familien med på kanotur eller planlægger en cykeltur i bjergene, kan du føle dig sikker på, at bukserne fra IS NOT ENOUGH vil være et godt valg. Gennemtænkt design, gode materialer og robust konstruktion gør dem til en alsidig og pålidelig følgesvend på alle slags ture i mange år fremover!

Filter (7)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Friluftsbukser til en god pris

”IS NOT ENOUGH” startede med en vision om at skabe funktionelle friluftsbukser i høj kvalitet til en overkommelig pris, så flere mennesker kunne få adgang til gode naturoplevelser. Teamet bag mærket følte simpelthen ikke, at kvaliteten, konstruktionen og pasformen var god på de prisvenlige friluftsbukser på markedet. Det besluttede de sig for at gøre noget ved, og det er også sådan det lidt specielle navn ”IS NOT ENOUGH" opstod. 

Et fornuftigt valg

Kollektionen er lille og fokuseret, men dækker et bredt spektrum af aktiviteter. Teamet stillede sig selv den opgave, at hver model skulle være så alsidig som muligt, så den ville være egnet til mange forskellige slags aktiviteter, samt kunne passe til den enkelte brugers specifikke præferencer. Alle funktioner er omhyggeligt udvalgt, så hver enkelt model tilbyder størst mulig funktionalitet. Samtidig har man forsøgt at undgå overflødige detaljer og unødvendigt komplicerede løsninger, så vægt og pris holdes på et overkommeligt niveau. Bukserne har en god pasform og fås i mange farver og mønstre.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.