Columbia Womens Redmond III Waterproof

Den ultimative vandresko til kvinder, der ønsker at udforske naturen i alle slags vejrforhold. Skoen er designet med en vandtæt membran og stødabsorberende mellemsål, der giver maksimal komfort og beskyttelse på alle dine eventyr.
899,00 kr.
Farve: Brun (PEBBLE/RED CORAL)
Størrelse
Beskrivelse
Columbia Women's Redmond III Waterproof er en stabil og let vandresko designet til kvinder. Med dens lette vægt og vandtætte teknologi, er den ideel til vandreture i ujævnt terræn og i våde forhold.

Skoen er lavet af slidstærkt materiale i form af ruskind, kunstlæder og mesh, for at sikrer højst mulig kvalitet. Overdelens kunstlæder bidrager til øget holdbarhed og giver skoen mulighed for at tilpasse sig dine fødder, mens meshdelen giver god åndbarhed og lavere vægt. Skoens vandtætte Outdry membran holder vand ude, samtidig med at den giver foden mulighed for at komme af med overskudsvarme.

Skoen er designet med en blød og behagelig indersål, mens mellemsålen er udstyret med Techlite teknologi, der giver en let og stødabsorberende støtte. Materialet tæt på foden er blødt og holder dine vabler på afstand, mens læderet gør det muligt for skoen at tilpasse sig dine fødder. Ydersålen er lavet af Omni-Grip, der giver en fremragende trækkraft og stabilitet på alle overflader.


Anvendelse

Columbia Women's Redmond III Waterproof er ideel til vandreture og trekking i både våde og tørre forhold. Den er også egnet til andre udendørs aktiviteter såsom camping, hverdags ture, dagsvandreture og byvandring. Skoen er designet med en let og stødabsorberende mellemsål, der giver støtte og komfort på lange vandreture. Skoen kan bruges af både erfarne og nye vandrere, der ønsker en pålidelig og holdbar sko til udendørsaktiviteter. Skoen findes også i en høj model, hvis man skal på ture med tungere oppakning. 


Teknisk beskrivelse

  • Vandtæt og åndbart materiale
  • Holdbare og lette materialer
  • Ydersål i Omni-Grip™
  • Blødt og komfortabelt indvendigt fodseng
  • Mellemsål i Techlite™
  • Vægt: 354g pr. sko (str. 38)
Varenummer:45659
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!