Darn Tough Mens Scout Boot MW Cushion
30%

Darn Tough Mens Scout Boot MW Cushion

Lette, slidstærke og ultra-komfortable vandresokker med medium polstring og flade sømme, der ikke generer under støvlen. Kan bruges i alle slags sko og støvler hele året. Herre-version.
299,00 kr.
209,00 kr.
Farve: Blå (DENIM)
Størrelse
Beskrivelse
Lette, slidstærke og komfortable vandresokker med medium polstring og flade sømme, der ikke generer under støvlen. Kan bruges i alle slags sko og støvler, hele året. Herre-version.

Darn Tough Mens Scout Boot Midweight Cushion er fremstillet i en blanding af merinould, nylon og elastan, der tilsammen giver en meget veludført vandresok. Det bløde merinould bidrager med høj komfort, fugtabsorberende og temperaturregulerende egenskaber og en naturlig lugtresistens, der gør sokkerne holder sig friske i længere tid på de lange vandreture, mens kombinationen af nylon og elastan sørger for en god pasform og ekstra slidstyrke.

Medium polstring og lidt højere "boot cut" gør dem velegnede til store vandrestøvler og tung oppakning, men de fungerer også fint som ekstra varme og komfortable sokker i et par vandresko.

Især sokkerne slidstyrke har været Darn Toughs varemærke siden virksomheden blev grundlagt i 1978 i Vermont, USA, hvor de stadig fremstiller alle deres sokker. Darn Tough benytter en 'fine gauge'-strikkemetode, der går ud på at strikke den tynde, højkvalitets-merinould med små nåle og en masse ultra-fine sting på specielle maskiner, der giver en meget fin og stærk tråd uden at skabe unødvendig fylde eller generende sømme. Sokkerne er derefter forstærket på både yder- og inderside med nylon og elastan. Dertil bidrager over 3 generationers know-how også til det gode håndværk og den stolthed, som Darn Tough lægger i deres produkter.

Et par veludførte og yderst slidstærke vandresokker med medium polstring og ekstra højde, hvilket gør sokkerne velegnede til et væld af ture hele året. Et godt bud på et par trofaste følgesvende på små og store eventyr i mange år frem.

Detaljer
Detaljer
"Medium cushion", der giver en god og meget alsidig kombination af polstring og varme
Fine Gauge Knit - strikkemetode, der giver ekstra slidstyrke og flade sømme, som ikke generer
Langt skaft
Temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber
Fremstillet i Vermont, USA
Forstærket under sålen og omkring akillessenen for ekstra komfort og længere levetid
Performance Fit
Materialer
Materiale
Merinould/kunststof
65 % merinould, 33 % nylon, 2 % elastan
Varenummer:43019
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!